Combina frigorifica Gorenje NRK6202TX, No Frost, Clasa A++

Publicat de: , august 11, 2015

Gorenje NRK6202TX este o combină frigorifică ce oferă un volum foarte mare de înmagazinare a alimentelor, şi vine cu multe specificaţii tehnice şi de siguranţă utile şi ingenioase, acestea făcandu-vă viaţa mai uşoară şi mai plăcută. Nu în ultimul rand, preţul său este unul relativ mic în funcţie de ceea ce are combina de oferit, acesta ajungand la 2,351 lei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Verifica Pret Actualizat

Verifica Pret special eMAG.ro! Transportul este Gratuit.

Aspect plăcut şi dimensiuni slim

Designul combinei Gorenje NRK6202TX este unul reuşit, coluarea cu care este acoperită întreaga combină fiind cea a inox-ului. Manerele uşilor sunt verticale, de tip aplicat, şi oferă un acces facil şi rapid către interior. Pe uşa frigiderului există un panou de control, cu ajutorul acestuia putand seta temperatura din frigider, pe cea din congelator, alte cateva funcţii, afişandu-vă în acelaşi timp temperaturile din frigider şi din congelator.

Iluminarea din interiorul lui Gorenje NRK6202TX este de tip LED, aceasta avand forma unei linii pe tavanul compartimentului, iluminarea fiind foarte puternică, făcand posibilă găsirea rapidă a alimentelor căutate şi avand un consum mai mic decat becurile clasice. Uşile combinei se deschid spre dreapta, dar sunt reversibile, ceea ce înseamnă că nu trebuie să vă faceţi griji cu privire la spaţiul în care o veţi amplasa.

Dimensiunile lui Gorenje NRK6202TX sunt (IxLxA cm): 200x60x64, greutatea sa ajungand la 69,5 kg.

Funcţii şi specificaţii tehnice

Printre cele mai utile şi ingenioase funcţii ale lui Gorenje NRK6202TX se numără funcţia Full No Frost, adică aceasta este prezentă atat pentru frigider cat şi pentru congelator. Această specificaţie permite răcirea alimentelor şi păstrarea unei temperaturi constante în interior, prin intermediul unor curenţi reci de aer, însemnand că nu se produce gheaţă pe pereţii interiori, aceştia putand fi spălaţi foarte uşor cu o lavetă umedă. Această funcţie contribuie la păstrarea unor alimente proaspete pe o perioadă lungă de timp si vă scapă şi de corvoada dezgheţării periodice a combinei.

Gorenje NRK6202TX mai este prevăzută şi cu sistemul numit Ion Air, adică deţine un ionizator interior, rolul acestuia fiind acela, important după cum se va vedea, de a ţine la distanţă mirosurile neplăcute, bacteriile şi virusurile, aerul din interior fiind mereu proaspăt, ajutand astfel la păstrarea legumelor proaspete şi gustoase un timp îndelungat.

Datorită tehnologiilor noi cu care este înzestrată şi a faptului că deţine un singur compresor, Gorenje NRK6202TX are un consum foarte mic de energie, acesta fiind de 245 kWh/an, clasa de eficienţă energetică din care face parte fiind A++. Nici zgomotul produs de combină, atunci cand funcţionează, nu este unul mare, acesta fiind de numai 42 de decibeli.

Volum şi compartimentare

Alt punct forte al lui Gorenje NRK6202TX este acela că oferă o foarte mare capacitate de înmagazinare a alimentelor şi anume un volum de 339 litri. Refrigeratorul, aflat în partea superioară a combinei are un volum net de 254 litri, şi este alcătuit din 5 rafturi de sticlă, acestea fiind ajustabile, permiţandu-vă aranjarea alimentelor în interior după bunul plac. Tot în interiorul frigiderului găsim un sertar FreshZone precum şi o cutie mai voluminoasă numită CrispZone, aceasta fiind destinată fructelor şi legumelor şi beneficiază de control al umidităţii. Numărul compartimentelor de pe uşa frigiderului sunt 3 la număr, şi tot aici vom da peste o cutie cu capac de silicon, numită MultiBox, aceasta fiind foarte utilă pentru alimente care au un miros puternic, ca de exemplu branză, ceapă, carnaţi, etc.

Congelatorul lui Gorenje NRK6202TX, situat în partea de jos, are un volum net de 85 litri şi are 3 compartimente. Capacitatea de congelare oferită este de 12 kg în 24 de ore, cantitate considerabilă. Trebuie să ştiţi că, dacă rămaneţi fără curent electric, Gorenje NRK6202TX oferă o autonomie de 18 ore.

Combina frigorifica Gorenje NRK6202TX, No Frost, Clasa A++

Părere finală

Consumul redus de energie electrică împreună cu volumul mare de compartimentare pus la dispoziţia utilizatorului şi prezenţa ionizatorului interior, sunt doar cateva dintre atuurile combinei Gorenje NRK6202TX, preţul său fiind de numai 2,351 lei.

Caracteristici generale
Tip aparat: Combina frigorifica
Sistem de racire frigider NO FROST: Da
Sistem de racire congelator NO FROST: Da
Volum net total (l): 339
Afisaj: LED
Clasa de eficienta energetica: A++
Volum net congelator (l): 85
Volum net frigider (l): 254
Volum brut total (l): 363
Consum energetic (kWh/an): 245
Consum energetic (kWh/24 h): 0,671
Frigider
Numar de rafturi: 5
Sistem dezghetare frigider: Automat
Material rafturi: Sticla
Compartiment legume/fructe: Da
Compartiment unt/branzeturi: Da
Congelator
Numar compartimente congelator: 3
Sistem dezghetare congelator: Automat
Capacitate de congelare (kg/24 h): 12
Design
Culoare: Inox
Inox Antiamprenta: Da
Deschidere standard: Dreapta
Usi reversibile: Da
Maner: Vertical
Altele: Picioare reglabile
Dimensiuni (IxLxA cm): 200x60x64
Iluminare interioara: Da
Termostat reglabil: Da
Functii si siguranta
Functie ECO: Da
Functie super-congelare: Da
Functie super-racire: Da
Sistem antibacterian: Da
Sistem de avertizare pentru usa deschisa: Da
Semnal avertizare temperatura ridicata: Da
Reglare electronica a temperaturii: Da
Altele: XtremeFreeze
Functii si optiuni: IonAir, AdaptCool, MultiFlow 360 C
Accesorii
Suport pentru sticle: Da
Detalii tehnice
Numar de compresoare: 1
Clasa climatica: SN-T
Agent racire: R600a
Autonomie (fara curent): 18 h
Nivel de zgomot (dB): 42
Greutate (Kg): 69,5

Verifica Pret special eMAG.ro! Transportul este Gratuit.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)

Review-ul Produsului Combina frigorifica Gorenje NRK6202TX, No Frost, Clasa A++

avand Intevalul de pret: 2.219 - 3.149 lei, a fost publicat in data de: august 11, 2015.


0 comments

Add your comment

Commenting is allowed only for registered users.

Va recomandam:


Cuptor incorporabil Hansa BOEI62090015(0)

Dacã tot se apropie sãrbãtorile si stim cu totii cã este perioada în care gospodinele gãtesc feluri multe de mancãruri, arãtoase si gustoase, m-am gandit sã fac un review în care sã spun de ce este în stare cuptorul incorporabil Hansa BOEI62090015. Acesta este arãtos, util si are un pret de numai 659 lei.

Combina frigorifica Samsung RB29HSR2DSA/EF, 289 l, Clasa A+, Full NoFrost(0)

Deoarece combinele frigorifice sunt, din punctul meu de vedere, nelipsite din orice locuintã, am sã vorbesc în acest articol despre Samsung RB29HSR2DSA/EF. Aceasta are un aspect elegant, un spatiu de depozitare al alimentelor foarte mare si nu în ultimul rand un consum foarte mic de energie, pretul sãu fiind de 1.299 lei.

Aparat de aer conditionat Whirlpool Premium AMD 354 Inverter Plus, 9000 BTU, Al 6-lea Simt

Aparat de aer conditionat Whirlpool Premium AMD 354 Inverter Plus, 9000 BTU, Al 6-lea Simt(0)

Whirlpool Premium AMD 354 este un aparat de aer condiţionat care nu trebuie să lipsească din nicio locuinţă, mai ales acum că au venit călduri greu de suportat. Acest aparat este recomandat, în primul rand de numele firmei producătoare şi în al doilea rand de multele specificaţii tehnice inteligente de care dispune. Preţul său este

Combina frigorifica Arctic AK1M406NFS+, No Frost

Combina frigorifica Arctic AK1M406NFS+, No Frost(0)

Arctic AK1M406NFS+ este combina frigorifică ideală pentru cei care îşi doresc un electrocasnic cu un volum mare de înmagazinare, care să consume şi foarte puţin curent şi să aibe un aspect plăcut. În afară de toate aceste plusuri, combina mai are un atu şi anume acela al preţului, acesta fiind de numai 1.599 lei.

Masina de spalat cu uscator Indesit Innex XWDE 961480X

Masina de spalat cu uscator Indesit Innex XWDE 961480X(0)

Am ales să vorbesc în acest articol despre Indesit Indesit XWDE 961480X, o maşină de spălat cu încărcare frontală, care reuşeşte să spele o cantitate de rufe de 9 kg şi să usuce, nu mai puţin de 6 kg. Are o multime de programe de spălare cat şi de uscat, iar consumul de apă şi

Combina frigorifica Arctic ANK366BS+, Clasa A+

Combina frigorifica Arctic ANK366BS+, Clasa A+(0)

Arctic ANK366BS+ este o combină frigorifică foarte încăpătoare, cu un aspect elegant care o face să se integreze într-o locuinţă modernă şi dispune de cateva tehnologii moderne care o transformă într-un prieten de nădejde. Preţul său este de numai 1,348 lei.

Masina de spalat rufe Samsung WF80F5E5W4X Eco Bubble , Clasa A+++

Masina de spalat rufe Samsung WF80F5E5W4X Eco Bubble , Clasa A+++(0)

Din punctul meu de vedere, Samsung WF80F5E5W4X este o maşină de spălat care face parte din clasa premium, fapt ce reiese atat din aspectul elegant al acesteia cat şi din specificaţiile sale tehnice. Maşina este recomandată unei familii care doreşte performanţe crescute precum şi un consum foarte mic de energie. Preţul său ajunge la 2,059

Masina de spalat rufe Beko WMB71242MBL Clasa A++

Masina de spalat rufe Beko WMB71242MBL Clasa A++(0)

Beko WMB71242MBL este o maşină de spălat cu încărcare frontală ce îmbină perfect designul atrăgător cu performanţe bune la spălat şi nu în ultimul rand cu un consum foarte mic de curent electric. Capacitatea maximă de încărcare a maşinii este de 7kg, oferind o viteză de centrifugare de 1200 rpm, preţul la care poate fi

Masina de spalat rufe Samsung WF60F4E0W0W Eco Bubble

Masina de spalat rufe Samsung WF60F4E0W0W Eco Bubble(0)

Consider că Samsung WF60F4E0W0W este alegerea cea mai bună pentru aceia dintre dumneavoastră care îşi doresc o maşină de spălat slim, cu funcţii inteligente, cu un consum scăzut de energie şi de apă şi nu în ultimul rand, care să spele foarte bine rufele, chiar şi cu apă rece. Preţul maşinii este de numai 1,349

Masina de spalat rufe Samsung WW80J3283KW/LE Clasa A+++

Masina de spalat rufe Samsung WW80J3283KW/LE Clasa A+++(0)

Samsung WW80J3283KW este o maşină de spălat cu un aspect modern şi elegant, ce permite spălarea unei cantităţi de 8 kg de rufe, viteza cu care centrifughează rufele este de 1200 rpm, clasa de consum energetic din care face parte fiind A+++. Maşina este produsă anul acesta şi costă numai 1,599 lei.

read more