Combina frigorifica Samsung RB29HSR2DSA/EF, 289 l, Clasa A+, Full NoFrost

Publicat de: , martie 15, 2017

Deoarece combinele frigorifice sunt, din punctul meu de vedere, nelipsite din orice locuintã, am sã vorbesc în acest articol despre Samsung RB29HSR2DSA/EF. Aceasta are un aspect elegant, un spatiu de depozitare al alimentelor foarte mare si nu în ultimul rand un consum foarte mic de energie, pretul sãu fiind de 1.299 lei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Verifica Pret Actualizat

Verifica Pret special eMAG.ro! Transportul este Gratuit.

Aspect elegant si dimensiuni.

Samsung RB29HSR2DSA/EF este un electrocasnic foarte elegant, în primul rand datoritã culorii Metal Graphite pe care o are, aceasta fãcandu-l usor de integrat în orice bucãtãrie mobilatã modern. Manerele usilor sunt de tip integrat, orizontale, permitand un acces rapid cãtre interior. Usile se deschid spre dreapta, dar fiind reversibile, pot permite montarea astfel încat sã se deschidã spre stanga. În cazul în care uitati una dintre usi deschisã, veti fi atentionati sonor, astfel revenind si închizand usa. Interiorul frigiderului este iluminat cu LED-uri, acestea asigurand un consum mai mic de energie, fatã de becurile clasice , plus o iluminare foarte intensã.

Dimensiunile combinei Samsung RB29HSR2DSA/EF sunt (IxLxA cm):178 x 59.5 x 66.4, greutatea sa ajungand la 66 kg.

Specificatii si tehnologii.

O primã si foarte importantã specificatie a lui Samsung RB29HSR2DSA/EF este aceea cã face parte din clasa energeticã A+, consumul de curent fiind unul redus de 272 kWh/an, la fel fiind si costul facturilor dumneavoastrã la energie electricã. Din punct de vedere al zgomotului produs, combina este una foarte silentioasã producand doar 39 decibeli.

Compresorul combinei Samsung RB29HSR2DSA/EF este de tip Digital Inverter si nu functioneazã ca un motor clasic de frigider, pe principiul pornit-oprit, ci are 7 viteze reglabile, adaptandu-se nevoilor diferite de rãcire. Astfel are o functionare fiabilã, reduce mult uzura precum si zgomotul produs, rezistenta sa în timp fiind una îndelungatã.

Functia NoFrost, a celor de la Samsung, face ca în toate colturile combinei sã fie aceeasi temperaturã, astfel încat alimentele îsi vor pãstra prospetimea un timp mai lung, si eliminã producerea ghetii pe peretii interiori. Functia Multi Air Flow, dupã cum si numele îi sugereazã, contribuie la formarea unor curenti de aer uniformi în interiorul combinei.

Compartimentare si volum.

Am ajuns si la capitolul care ne interesa mai mult, si anume la acela al volumului si compartimentãrii combinei. Volumul net total, oferit de Samsung RB29HSR2DSA/EF, este de 289 litri, adicã suficient de mare pentru o familie numeroasã. Combina este compusã din douã elemente si anume: frigiderul, aflat în partea de sus si congelatorul în cea inferioarã. Sistemul de dezghetare al frigiderului cat si al congelatorului este automat, ceea ce înseamnã cã veti scãpa de bãtãile de cap produse de gheata persistentã de pe peretii interiori, acum neavand altceva de fãcut decat sã stergeti peretii cu o lavetã.

Frigiderul are un volum net de 213 litri si este alcãtuit din 4 rafturi, confectionate din sticlã, foarte elegante si rezistente, plus compartimentul pentru fructe si legume. Unul dintre rafturi este de tip Easy Slide, si poate glisa foarte usor spre exterior, fiind fixat pe balamale rotative. Numãrul rafturilor situate pe usa este 4.

Volumul net al congelatorului este de 76 litri, acesta fiind compus din 3 compartimente încãpãtoare de tip Full Open Box, accesul la continutul lor fãcandu-se rapid si usor. Alt plus al combinei Samsung RB29HSR2DSA/EF este acela cã îngheatã o cantitate de 12 kg în 24 de ore.


Concluzie de final.

Samsung RB29HSR2DSA/EF este o combinã ce oferã foarte multe facilitãti unui posibil cumpãrãtor : un volum foarte mare de compartimentare, functii precum NoFrost sau Multi Air Flow si nu în ultimul rand un compresor de tip Digital Inverter, pretul acesteia fiind de 1,299 lei.

CARACTERISITICI GENERALE
Tip LED
Tip TV Smart TV
Functie monitor Da
AUDIO
Sistem audio Stereo
Iesire sunet (RMS) 2 x 10 W
Caracteristici superioare sunet Dolby Digital Plus DTS
SoundConnect BT Headset Support
Multiroom Link TV
Wallmount Sound Mode
VIDEO
Diagonala ecran (cm) 101
Rezolutie Full HD
Contrast dinamic Mega Contrast
Aspect imagine 16:9
Rezolutie ecran (pixeli) 1920 x 1080
Caracteristici superioare imagine     Wide Color Enhancer
Hyper Real Engine
Motion Rate 50
Film Mode
Natural Mode Support
Micro Dimming Pro
PQI 400
TUNER/RECEPTIE/TRANSMISIE
Tuner digital DVB-T, DVB-C
Redare video Da
Intrare antena Da
CARACTERISTICI SPECIALE
Player multimedia integrat Da
CONECTORI
Conexiune retea Wi-Fi Integrat LAN
Conexiuni Slot CI+
Iesire audio digitala (optica) 1
Intrare USB 2.0 2
Intrare video composite 1
Intrari component 1
Porturi HDMI 3
CARACTERISTICI GENERALE
Dimensiuni (W x H x D ) fara stand 917.6 x 539.7 x 54.9 mm
Dimensiuni (W x H x D) cu stand 917.6 x 604.0 x 250.6 mm
Culoare Gri inchis
Greutate (Kg) 9.2
Accesorii incluse Telecomanda
Manuale de utilizare
Cablu de alimentare
Caracteristici speciale Quad Core
 Mirroring Mobile to TV – Mirroring
WiDi
Digital Clean View
     Ultra Clean View
Auto Channel Search
Auto Power Off
Caption (Subtitle)
Connect Share™ (HDD)
Embeded POP
Extended PVR
OSD Language

Verifica Pret special eMAG.ro! Transportul este Gratuit.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Review-ul Produsului Combina frigorifica Samsung RB29HSR2DSA/EF, 289 l, Clasa A+, Full NoFrost

avand Intevalul de pret: 1.262 - 1.843 lei, a fost publicat in data de: martie 15, 2017.


0 comments

Add your comment

Commenting is allowed only for registered users.

Va recomandam:


Cuptor incorporabil Hansa BOEI62090015(0)

Dacã tot se apropie sãrbãtorile si stim cu totii cã este perioada în care gospodinele gãtesc feluri multe de mancãruri, arãtoase si gustoase, m-am gandit sã fac un review în care sã spun de ce este în stare cuptorul incorporabil Hansa BOEI62090015. Acesta este arãtos, util si are un pret de numai 659 lei.

Aparat de aer conditionat Whirlpool Premium AMD 354 Inverter Plus, 9000 BTU, Al 6-lea Simt

Aparat de aer conditionat Whirlpool Premium AMD 354 Inverter Plus, 9000 BTU, Al 6-lea Simt(0)

Whirlpool Premium AMD 354 este un aparat de aer condiţionat care nu trebuie să lipsească din nicio locuinţă, mai ales acum că au venit călduri greu de suportat. Acest aparat este recomandat, în primul rand de numele firmei producătoare şi în al doilea rand de multele specificaţii tehnice inteligente de care dispune. Preţul său este

Combina frigorifica Arctic AK1M406NFS+, No Frost

Combina frigorifica Arctic AK1M406NFS+, No Frost(0)

Arctic AK1M406NFS+ este combina frigorifică ideală pentru cei care îşi doresc un electrocasnic cu un volum mare de înmagazinare, care să consume şi foarte puţin curent şi să aibe un aspect plăcut. În afară de toate aceste plusuri, combina mai are un atu şi anume acela al preţului, acesta fiind de numai 1.599 lei.

Masina de spalat cu uscator Indesit Innex XWDE 961480X

Masina de spalat cu uscator Indesit Innex XWDE 961480X(0)

Am ales să vorbesc în acest articol despre Indesit Indesit XWDE 961480X, o maşină de spălat cu încărcare frontală, care reuşeşte să spele o cantitate de rufe de 9 kg şi să usuce, nu mai puţin de 6 kg. Are o multime de programe de spălare cat şi de uscat, iar consumul de apă şi

Combina frigorifica Gorenje NRK6202TX, No Frost, Clasa A++

Combina frigorifica Gorenje NRK6202TX, No Frost, Clasa A++(0)

Gorenje NRK6202TX este o combină frigorifică ce oferă un volum foarte mare de înmagazinare a alimentelor, şi vine cu multe specificaţii tehnice şi de siguranţă utile şi ingenioase, acestea făcandu-vă viaţa mai uşoară şi mai plăcută. Nu în ultimul rand, preţul său este unul relativ mic în funcţie de ceea ce are combina de oferit,

Combina frigorifica Arctic ANK366BS+, Clasa A+

Combina frigorifica Arctic ANK366BS+, Clasa A+(0)

Arctic ANK366BS+ este o combină frigorifică foarte încăpătoare, cu un aspect elegant care o face să se integreze într-o locuinţă modernă şi dispune de cateva tehnologii moderne care o transformă într-un prieten de nădejde. Preţul său este de numai 1,348 lei.

Masina de spalat rufe Samsung WF80F5E5W4X Eco Bubble , Clasa A+++

Masina de spalat rufe Samsung WF80F5E5W4X Eco Bubble , Clasa A+++(0)

Din punctul meu de vedere, Samsung WF80F5E5W4X este o maşină de spălat care face parte din clasa premium, fapt ce reiese atat din aspectul elegant al acesteia cat şi din specificaţiile sale tehnice. Maşina este recomandată unei familii care doreşte performanţe crescute precum şi un consum foarte mic de energie. Preţul său ajunge la 2,059

Masina de spalat rufe Beko WMB71242MBL Clasa A++

Masina de spalat rufe Beko WMB71242MBL Clasa A++(0)

Beko WMB71242MBL este o maşină de spălat cu încărcare frontală ce îmbină perfect designul atrăgător cu performanţe bune la spălat şi nu în ultimul rand cu un consum foarte mic de curent electric. Capacitatea maximă de încărcare a maşinii este de 7kg, oferind o viteză de centrifugare de 1200 rpm, preţul la care poate fi

Masina de spalat rufe Samsung WF60F4E0W0W Eco Bubble

Masina de spalat rufe Samsung WF60F4E0W0W Eco Bubble(0)

Consider că Samsung WF60F4E0W0W este alegerea cea mai bună pentru aceia dintre dumneavoastră care îşi doresc o maşină de spălat slim, cu funcţii inteligente, cu un consum scăzut de energie şi de apă şi nu în ultimul rand, care să spele foarte bine rufele, chiar şi cu apă rece. Preţul maşinii este de numai 1,349

Masina de spalat rufe Samsung WW80J3283KW/LE Clasa A+++

Masina de spalat rufe Samsung WW80J3283KW/LE Clasa A+++(0)

Samsung WW80J3283KW este o maşină de spălat cu un aspect modern şi elegant, ce permite spălarea unei cantităţi de 8 kg de rufe, viteza cu care centrifughează rufele este de 1200 rpm, clasa de consum energetic din care face parte fiind A+++. Maşina este produsă anul acesta şi costă numai 1,599 lei.

read more