Sistemul de navigaţie Smailo HD 5.0

Publicat de: , noiembrie 28, 2012

De cate ori nu vi s-a întamplat sa fiţi la volanul maşinii, într-un oraş sau o ţară străină, şi să vă rătăciţi? Prin achiziţionarea sistemului de navigaţie Smailo HD 5.0, acest lucru nu se va mai întampla. În acest review am să spun cateva cuvinte despre acest GPS foarte util.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.2/5 (5 votes cast)

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Verifica Pret Actualizat

Verifica Pret special eMAG.ro! Transportul este Gratuit.

Ecran şi aspect

Sistemul de navigaţie Smailo HD 5.0, harta Full Europe are un aspect elegant şi este foarte subţire. Ecranul cu diagonala de 5 inci este încadrat de o margine subţire de culoare neagră. Bordura gri metalizată, împreună cu negrul predominant, oferă un aspect plăcut navigatorului.

Display-ul oferă o calitate superioară a imaginii, oferind suficiente detalii pentru a vă putea descurca în timp ce conduceţi. Ecranul este unul TFT LCD cu o rezoluţie de 480×272 pixeli capabil să reproducă 65.000 de culori. Display-ul este unul touchscreen rezistiv, ceea ce înseamnă că răspunde mai bine la comenzi dacă pe suprafaţa lui se apasă cu un stilus.

Cand nu este folosit pe post de navigator, pe ecranul dispozitivului puteţi viziona secvenţe video cat şi fotografii, astfel încat atunci cand nu conduceţi putand beneficia de o experienţă multimedia plăcută. Cand vă săturaţi de conţinutul video puteţi apela şi la funcţia de eBook reader pentru a citi o carte.

Navigare

Sistemul de navigaţie Smailo HD 5.0, harta Full Europe vine cu softul de navigaţie Mireo Black Edition 3.1 şi cuprinde toate ţările Europei, împreună cu extrem de numeroase puncte de interes. Imediat ce este lansată funcţia de Navigaţie, nu durează mai mult de 2-3 minute pentru ca dispozitivul nostru să dispună de un semnal bun spre foarte bun. Îndată după recepţia semnalului, utilizatorul poate configura ruta sau cauta anumite puncte de interes.

Datorită faptului că este un sistem de navigaţie GPS dedicat (chipsetul GPS este Mediatek MT 3328), semnalul acestuia nu se va pierde şi nici nu va da informaţii eronate referitoare la rută. Harta afişată nu este una complicată tridimensională, ci una 2D care vă juta să vă descurcaţi de minune în trafic.

Smailo HD 5.0 trebuie, ca pe tot parcursul folosirii sale, să fie alimentat la maşină, altfel bateria Li-Polymer de 900mAh asigurand o autonomie de numai 2.5 ore.

Alte specificaţii

Interfaţa grafică a dispozitivului este una plăcută şi intuitivă, fiind foarte uşor de folosit chiar şi de cei care nu au avut pană acum un dispozitiv GPS. Cand este pornit, sistemul ne întampină cu pictograma Navigaţie, aceasta fiind flancată de iconiţa Muzică în partea stangă iar în partea dreaptă de pictograma Video.

Fiind un ecran tactil, puteţi derula prin meniu cu ajutorul degetului sau al unui stilus ajungand astfel şi la celelalte facilităţi şi anume bluetooth, poze, setări şi instrumente. Dispozitivul nostru are şi funcţia de transmiţător FM, aceasta putand fi găsită în meniul Setări, funcţie utilă atunci cand dorim ascultarea mp3-urilor sau a cărţilor audio înmagazinate pe navigator, în sistemul audio al maşinii. Memoria internă este una de 4GB putand fi extinsă cu înca 4GB prin intermediul unui card microSD.

Prezenţa bluetooth-ului permite conectarea lui Smailo la un telefon mobil, navigatorul accesand conţinutul acestuia (mesaje, agendă telefonică, etc.). Dacă dispozitivul la care a fost conectat Smailo, are o conexiune la internet activă, putem intra pe internet direct de pe navigator cu ajutorul profilului DUN (Dial-up network).

Smailo HD 5.0

Comentariu final:

Daca petreceţi mult timp la volanul maşinii, Smailo HD 5.0 este alegerea ideală pentru a vă descurca în trafic. Acesta este uşor de folosit, are un ecran de 5 inci, este capabil să redea video sau audio şi are un preţ de aproximativ 550 lei.

Utilizare: Autoturism
Procesor:
Model Procesor: Mediatek 3351
Frecventa procesor (MHz): 468
Memorie:
Slot memorie: MicroSD
Capacitate maxima memorie: 4 GB
RAM: 64 MB
Flash ROM: 4 GB
Ecran:
Tip display: TFT LCD
Rezolutie: 480 x 272
Numar culori: 65000
Diagonala display: 5.0 inch
GPS:
Chipset GPS: Mediatek MT 3328
TMC: Nu
Conectivitate:
Bluetooth: Da
USB: Da
Software:
Sistem de operare: Microsoft Windows CE 6.0
Harta: Full Europe
Program navigare: Mireo Black Edition 3.1
Dimensiuni:
Dimensiuni (W x H x D mm): 128 x 82 x 13
Baterie:
Tip: Li-Polymer 900 mAh
Autonomie de lucru: Pana la 2.5 ore
Audio-Video:
Redare audio: MP3, WMA
Redare video: WMV9, DIVX 5.0, 4.0, 3.11, XVID si MPEG2
Vizualizare foto: JPG, BMP
Intrare casti: 2.5 mm
Altele:
Caracteristici speciale: Convertor unitati de masura
Transmitator FM
eBook reader
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.2/5 (5 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Review-ul Produsului Sistemul de navigaţie Smailo HD 5.0

avand Intevalul de pret: 549 - 599 lei, a fost publicat in data de: noiembrie 28, 2012.


0 comments

Add your comment

Commenting is allowed only for registered users.

Va recomandam:


Sistem Home Cinema Sony DAVTZ715

Sistem Home Cinema Sony DAVTZ715(0)

Sistemul Home Cinema Sony DAVTZ715 se adresează celor care vor un sunet clar şi puternic, indiferent că vizionează un film sau ascultă o melodie prin intermediul PC-ului sau prin intermediul televizorului cu display mare. Acest sistem vă permite să savuraţi atat filme cat şi sunete FullHD prin intermediul HDMI. Puterea totală a acestui sistem home

eBook Kindle Paperwhite Wi-Fi

eBook Kindle Paperwhite Wi-Fi(0)

eBook Kindle Paperwhite este destinat celor cărora le place să citească în metrou sau în autobuz în drum spre serviciu sau atunci cand sunt acasă. Display-ul acestuia are o diagonală de 6 inci, cu lumină încorporată plus o memorie de 2 GB pe care puteţi stoca un număr foarte mare de cărţi, preţul său fiind

Multimedia MiniX NEO X7

Multimedia MiniX NEO X7(0)

Mediaplayer-ul MiniX NEO X7 vine dotat cu un puternic procesor cu patru nuclee care funcţionează la 1,6 GHz, împreună cu cei 2 GB RAM şi nu în ultimul rand GPU-ul Mali 400 quad core, permit vizualizarea filmelor FullHD pe un televizor cu diagonală mare sau rularea ultimelor jocuri pretenţioase de pe Google Play. Preţul acestui

Sistem Home Cinema 3D Samsung HT-F5500

Sistem Home Cinema 3D Samsung HT-F5500(0)

Dacă aveţi şansa să testaţi sistemul Home Cinema Samsung HT-F5500, nu rataţi această ocazie. Cu siguranţă veţi ramane surprinşi de calitatea sunetului şi a filmelor redate, atunci cand HT-F5500 este conectat la televizorul dumneavoastră cu diagonală mare, aceasta avand procesor dual core, wireless ready precum şi capabilitatea de a reda filme 3D Blu-ray.

Videoproiector BenQ 3D MW523

Videoproiector BenQ 3D MW523(0)

Am să fac o mică descriere a videoproiectorului BenQ 3D MW523, achiziţionarea acestuia fiind una inspirată indiferent că îl folosiţi în scopuri office, acasă ori în sălile de clasă. Acesta are 3000 de lumeni, rezoluţie nativă de 1280×800 pixeli şi un contrast de 13000:1, preţul său fiind de 1900 lei.

BenQ 3D MX503

Videoproiector BenQ 3D MX503(0)

În acest articol am să spun cateva cuvinte despre videoproiectorul Benq 3D MX503, acesta fiind alegerea perfectă în viaţa de zi cu zi fie că este folosit în afaceri, în educaţie sau chiar acasă. Are 2700 lumeni, un contrast de 13000:1 şi o rezoluţie nativă XGA adică 1024×768 pixeli.

Home Cinema Pioneer HTP-071

Sistem Home Cinema Pioneer HTP-071(0)

Dacă dispuneţi de un televizor de ultimă generaţie şi doriţi vizionarea unui film, dar nu sunteţi încantat de calitatea sunetului atunci a sosit timpul să achiziţionaţi un sistem Home Cinema Pioneer HTP-071. Acesta are o putere de 600 W, este capabil să redea sunetul 3D de o calitate superioară.

North Cross ES515

North Cross ES515(0)

Daca petreceti mult timp la volanul masinii si doriti sa gasiti destinatia foarte usor, recomand sa va achizitionati GPS-ul North Cross ES515, GPS cu un ecran generos de 5 inci si procesor de 533 MHz, care se descurca de minune oriunde va aflati.

Boxe Logitech 5.1 Z906

Boxe Logitech 5.1 Z906(0)

Dacă eşti un împătimit al sunetului sau un cinefil şi ţii neapărat să iţi satisfaci pofta de filme ori de muzică de calitate superioară, trebuie să achiziţionezi un sistem performant de boxe cum ar fi Logitech 5.1 Z906, sistem cu o putere de 500 W.

Philips HTS5550/12

Sistemul DVD Home Theater cu boxe Angled Philips HTS5550/12(0)

În acest review am să comentez despre un sistem DVD Home Theater cu boxe Philips HTS5550/12 ce are un aspect extrem de elegant, cu o putere totală de 1200W, capabil să redea o varietate largă de fişiere. Sunetul reprodus de sistem fiind unul de înaltă fidelitate, extrem de plăcut.

read more