Sistemul Home Theatre 3D cu Blu-ray Samsung HT-E4200

Publicat de: , noiembrie 20, 2012

Sistemul Home Theatre Samsung HT-E4200 este unul nou, apărut anul acesta, capabil să redea Blu Ray 3D. Dacă dispuneţi de un televizor cu diagonală mare, prin achiziţionarea unui sistem home theatre 3D veţi beneficia de o experienţă video cat si audio completă. Suportă o gamă largă de fişiere şi oferă un sunet extraordinar de clar.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/5 (4 votes cast)

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Verifica Pret Actualizat

Verifica Pret special eMAG.ro! Transportul este Gratuit.

Aspect şi caracteristici tehnice

Sistemul Home Theatre 3D cu Blu-ray Samsung HT-E4200 este unul extrem de versatil şi inteligent, ce are un aspect extrem de plăcut. Samsung HT-E4200 este alcătuit din 4 corpuri diferite şi anume: un subwoofer pasiv, doi sateliţi plus player-ul propriu-zis care este te tip sertar. Player-ul este echipat cu un display LED care vă oferă informaţii utile precum timpul rămas pană la terminarea filmului sau numele melodiei redate.

Fiind foarte inteligent, sistemul este capabil sa redea o gamă variată de medii optice cum ar fi: CD-RW, CD+RW, DVD+RW, DVD-RW, DVD-R, DVD+R, Blu-Ray video precum şi Blu-Ray 3D.

Nici la partea de conectivitate nu stă rău, venind cu următoarele porturi: USB 2.0, ieşire compozită, ieşire HDMI, o intrare audio şi o intrare optică. Consumul de energie în starea de funcţionare este de 92 waţi iar în stand-by de 0.45 waţi.

Multimedia

Nu mai este nevoie să vă folosiţi de calculatorul personal pentru a naviga pe internet. Cu ajutorul Sistem Home Theatre 3D cu Blu-ray Samsung HT-E4200 şi a televizorului dumneavoastră cu diagonală mare, navigarea pe internet va fi una extrem de plăcută şi uşoară. Sistemul are un browser internet îmbunătăţit şi uşor de folosit, permiţandu-vă prin intermediul Samsung Apps accesul la o vastă colecţie de aplicaţii dezvoltate special pentru televizor.

Prezenţa Home Entertainment System vă permite să descoperiţi o lume nouă a divertismentului prin funcţia Smart Hub şi a altor trei servicii utile. Family Story permite să faceţi transfer de poze dragi dumneavoastră, precum şi de mesaje speciale către membrii familiei ori prieteni. Funcţia Copii, după cum v-aţi dat seama este destinată copiilor, aceştia putand viziona programe şi emisiuni cu caracter educaţional sau de divertisment. Cei cărora le place să facă mişcare zi de zi, vor fi încantaţi de prezenţa funcţiei Fitness care vă va ajuta să vă menţineţi în formă.

Funcţia Connect Share Movie vă permite vizionarea filmelor sau a oricărui tip de fişier multimedia, prin simpla conectare a unui dispozitiv USB sau a unui hard extern. Utilizatorii iPod/iPhone vor fi foarte entuziasmaţi datorită conectivităţii sistemului Home Theatre cu dispozitivele lor. Docul prezent face ca videoclipurile şi muzica de pe iPod/iPhone să fie uşor redate prin intermediul HT-E4200.

Experienţa audio

Sistemul audio este unul de tipul 2.1 capabil să redea sunete de o înaltă fidelitate. Funcţia Volum Inteligent, prin intermediul catorva setări, va permite o echilibrare a tuturor nivelurilor de volum. Existenţa funcţiei Sound Sorround permite crearea unui sunet sorround fără a fi nevoie de un sistem 5.1 sau 7.1, astfel scăpand de mulţimea cablurilor necesare acestora.

O altă funcţie a sistemului audio prezentat este Power Bass care oferă un bas mai clar şi mai amplu. Acesta va avea aceeaşi putere ca şi pană acum, numai că sunetul redat va fi unul mai vibrant şi mai bogat, fiind reproduse toate notele joase.

Tehnologia brevetată a celor de la Samsung, numită Crystal Amplifier Plus, permite redarea unor sunete hi-fi de claritatea cristalului, prin dubla filtrare a surselor de sunet, astfel înlaturandu-se eventualele distorsiuni.

Sistemul Home Theatre Samsung HT-E4200

Concluzie:

Sistem Home Theatre Samsung HT-E4200 este extrem de bine configurat şi echipat. Este capabil de a reda o gamă largă de fişiere audio cat şi video, permite navigarea pe internet prin browserul integrat precum şi redarea unor sunete extrem de clare cu un bas puternic, toate acestea la un preţ de aproximativ 1000 lei.

I am text block. Click edit button to change this text.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/5 (4 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Review-ul Produsului Sistemul Home Theatre 3D cu Blu-ray Samsung HT-E4200

avand Intevalul de pret: 1011 - 1042 lei, a fost publicat in data de: noiembrie 20, 2012.


0 comments

Add your comment

Commenting is allowed only for registered users.

Va recomandam:


Sistem Home Cinema Sony DAVTZ715

Sistem Home Cinema Sony DAVTZ715(0)

Sistemul Home Cinema Sony DAVTZ715 se adresează celor care vor un sunet clar şi puternic, indiferent că vizionează un film sau ascultă o melodie prin intermediul PC-ului sau prin intermediul televizorului cu display mare. Acest sistem vă permite să savuraţi atat filme cat şi sunete FullHD prin intermediul HDMI. Puterea totală a acestui sistem home

eBook Kindle Paperwhite Wi-Fi

eBook Kindle Paperwhite Wi-Fi(0)

eBook Kindle Paperwhite este destinat celor cărora le place să citească în metrou sau în autobuz în drum spre serviciu sau atunci cand sunt acasă. Display-ul acestuia are o diagonală de 6 inci, cu lumină încorporată plus o memorie de 2 GB pe care puteţi stoca un număr foarte mare de cărţi, preţul său fiind

Multimedia MiniX NEO X7

Multimedia MiniX NEO X7(0)

Mediaplayer-ul MiniX NEO X7 vine dotat cu un puternic procesor cu patru nuclee care funcţionează la 1,6 GHz, împreună cu cei 2 GB RAM şi nu în ultimul rand GPU-ul Mali 400 quad core, permit vizualizarea filmelor FullHD pe un televizor cu diagonală mare sau rularea ultimelor jocuri pretenţioase de pe Google Play. Preţul acestui

Sistem Home Cinema 3D Samsung HT-F5500

Sistem Home Cinema 3D Samsung HT-F5500(0)

Dacă aveţi şansa să testaţi sistemul Home Cinema Samsung HT-F5500, nu rataţi această ocazie. Cu siguranţă veţi ramane surprinşi de calitatea sunetului şi a filmelor redate, atunci cand HT-F5500 este conectat la televizorul dumneavoastră cu diagonală mare, aceasta avand procesor dual core, wireless ready precum şi capabilitatea de a reda filme 3D Blu-ray.

Videoproiector BenQ 3D MW523

Videoproiector BenQ 3D MW523(0)

Am să fac o mică descriere a videoproiectorului BenQ 3D MW523, achiziţionarea acestuia fiind una inspirată indiferent că îl folosiţi în scopuri office, acasă ori în sălile de clasă. Acesta are 3000 de lumeni, rezoluţie nativă de 1280×800 pixeli şi un contrast de 13000:1, preţul său fiind de 1900 lei.

BenQ 3D MX503

Videoproiector BenQ 3D MX503(0)

În acest articol am să spun cateva cuvinte despre videoproiectorul Benq 3D MX503, acesta fiind alegerea perfectă în viaţa de zi cu zi fie că este folosit în afaceri, în educaţie sau chiar acasă. Are 2700 lumeni, un contrast de 13000:1 şi o rezoluţie nativă XGA adică 1024×768 pixeli.

Home Cinema Pioneer HTP-071

Sistem Home Cinema Pioneer HTP-071(0)

Dacă dispuneţi de un televizor de ultimă generaţie şi doriţi vizionarea unui film, dar nu sunteţi încantat de calitatea sunetului atunci a sosit timpul să achiziţionaţi un sistem Home Cinema Pioneer HTP-071. Acesta are o putere de 600 W, este capabil să redea sunetul 3D de o calitate superioară.

North Cross ES515

North Cross ES515(0)

Daca petreceti mult timp la volanul masinii si doriti sa gasiti destinatia foarte usor, recomand sa va achizitionati GPS-ul North Cross ES515, GPS cu un ecran generos de 5 inci si procesor de 533 MHz, care se descurca de minune oriunde va aflati.

Boxe Logitech 5.1 Z906

Boxe Logitech 5.1 Z906(0)

Dacă eşti un împătimit al sunetului sau un cinefil şi ţii neapărat să iţi satisfaci pofta de filme ori de muzică de calitate superioară, trebuie să achiziţionezi un sistem performant de boxe cum ar fi Logitech 5.1 Z906, sistem cu o putere de 500 W.

Philips HTS5550/12

Sistemul DVD Home Theater cu boxe Angled Philips HTS5550/12(0)

În acest review am să comentez despre un sistem DVD Home Theater cu boxe Philips HTS5550/12 ce are un aspect extrem de elegant, cu o putere totală de 1200W, capabil să redea o varietate largă de fişiere. Sunetul reprodus de sistem fiind unul de înaltă fidelitate, extrem de plăcut.

read more