Warning: Use of undefined constant url - assumed 'url' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home2/rtec3980/public_html/wp-content/themes/techreviewv2/functions.php on line 22
Camera video Samsung HMX-F90BP preţ, review, păreri - TechReview

Camera video Samsung HMX-F90BP

Publicat de: , aprilie 18, 2014

Samsung HMX-F90BP este o cameră video destinată celor care doresc să surprindă momentele plăcute petrecute alături de prieteni într-o călătorie la munte sau într-o croazieră la mare. Punctul forte al acestei camere este zoom-ul extraordinar de puternic 52x, aceasta costand 700 lei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/5 (1 vote cast)

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Verifica Pret Actualizat

Verifica Pret special eMAG.ro! Transportul este Gratuit.

Construcţie şi manevrabilitate

Camera video Samsung HMX-F90BP, Black este, datorită dimensiunilor reduse 53.9 x 56.4 x 119 mm şi a greutăţii de numai 222 grame, uşor de transportat şi uşor de folosit. Materialul din care este realizată este plasticul, unul de calitate, de culoare neagră, aspectul camerei fiind unul plăcut. Greutatea redusă precum şi forma în care a fost proiectată permit o bună aderenţă în mana cu care este ţinută.

Display-ul camerei este unul LCD şi măsoară 2.7 inci pe diagonală, numărand 230 kpixeli, forma sa fiind una wide. Acesta este articulat, astfel încat puteţi observa imaginile filmate indiferent cum ţineţi camera în mană, unghiurile de vizualizare fiind şi ele destul de largi.

Filmare şi partajare pe Youtube

Indiferent că vă duceţi în parc sau plecaţi pentru o perioadă mai lungă de timp, nu uitaţi să luaţi cu dumneavoastră şi micuţul Samsung HMX-F90BP, el ajutandu-vă să înregistraţi clipele frumoase petrecute împreună cu cei apropiaţi.

Rezoluţia la care filmează camera video este de 1280×720 la 30 cadre pe secundă, calitatea lor fiind una foarte bună. Formatul în care salvează fişierele filmate este H.264 cu sunet stereo în format AAC. Datorită senzorului CMOS clipurile video precum şi imaginile statice sunt pline de culoare şi de naturaleţe. Senzorul camerei are rezoluţia de 5 MP şi vine stabilizator de imagine numit Hyper Digital Image Stabilization, datorită căruia pozele şi clipurile nu vor ieşi tremurate. Pozele surprinse cu aparatul Samsung au rezolutia maximă de 1696×954 şi sunt salvate în format JPEG.

Nu trebuie să filmati numai ziua în condiţii de lumină puternică. Datorită faptului că dispune de lentile F1/8, camera video vă permite filmarea în încăperi sau momente ale zilei în care lumina este slabă.

Dacă doriţi să împărtăşiti cu prietenii momentele surprinse de dumneavoastră pe cameră, niciodată acest lucru nu a fost mai simplu. Nu trebuie decat să conectaţi camera la calculatorul dumneavoastră, să selectaţi pozele/clipurile pe care doriţi să le arătaţi şi celorlalţi iar apoi să apăsaţi butonul de partajare.

După cum am spus şi la începutul review-ului, Camera video Samsung HMX-F90BP, Black vine cu un zoom optic extraordinar de 52x, cu ajutorul căruia puteţi surprinde o acţiune care nu se petrece în vecinătatea dumneavoastră, ci undeva în depărtare, imaginile surprinse fiind apoi redate clar şi fără tremurături.

Funcţii inovatoare

Funcţia Time Lapse mi se pare destul de interesantă, aceasta surprinzand fotografii la intervale de timp prestabilite, acestea fiind apoi transformate într-un video, astfel cateva ore de filmare fiind condensate în cateva minute de vizionare.

Dacă vreţi să surprindeţi un eveniment care durează destul de mult, iar la un moment dat doriţi să faceţi pauză în timpul filmării, puteţi face acest lucru datorită funcţiei Record Pause care, după repornirea filmarii nu va crea alt fişier ci va filma în acelaşi fişier.

Dacă în dumneavoastră „zace” un mic regizor, puteţi să adăugaţi fişiere audio preinstalate în memoria camerei filmelor surprinse de dumneavoastră, personalizand astfel clipurile înregistrate.

Camera dispune de o ieşire HDMI precum şi de un port USB 2.0. Bateria lui HMX-F90BP este una BP105R care furnizează aproximativ 100 minute de filmare continuă. Cardurile de memorie suportate sunt: SD, SDHC şi SDXC.

Samsung HMX-F90BP

Comentariu final

Cu Samsung HMX-F90BP nu este nimic mai simplu decat să surprinzi clipele petrecute la ziua copilului tău sau momentele petrecute în familie în sărbătoarea de Paşte, iar apoi să le sharezi pe internet prietenilor sau lumii întregi.

Senzor
Rezolutie senzor (pixeli): 5 MP
Dimensiune senzor: 1/3.2″
Numar senzori: 1
Sistem video
Mediu inregistrare: Memory Card
Tip memorie: SD
SDHC
SDXC
Format inregistrare video: H.264
Mod inregistrare: HD: 1280 x 720 / 25P
SD: 720 x 480 / 50P
Formate suportate: MOV (H.264)
Captura video/foto
Iluminare minima (lux): 15
Balans alb: Auto
Lumina de zi
Innorat
Fluorescent
Tungsten
Personalizat
Compensare Backlight: Da
Imagini statice (poze): Da, JPEG
Rezolutie poze: 1696 x 954
1280 x 720
1600 x 1200
800 x 600
Obiectiv/Zoom
Zoom digital: 130x
Zoom optic: 52x
Stabilizator de imagine: Stabilizator digital
Obiectiv/lentile: 2.1 – 109.2 mm (echivalent 35 mm: 35.3 – 2298 mm)
Apertura maxima: 1.8 – 4.9
Audio
Sistem audio: 2 canale
Difuzor incorporat: Da
Microfon: Da
Vizor/Monitor LCD
Diagonala LCD (inch): 2.7
Ocular: Nu
Rezolutie LCD (pixeli): 230 K
Conectivitate
Conectori: Iesire HDMI
Iesire compozit
Interfata USB: USB
Functii speciale
Focalizare auto/manuala: Da / Da
Alimentare
Consum (W): HD: 2.4 W
Capacitate baterie la functionare (ore): 1.6
Incarcator: Da
Tip baterie: BP105R
Caracteristici generale
Altele: Detectarea fetei
Culoare: Negru
Dimensiuni (W x H x D mm): 53.9 x 56.4 x 119
Greutate: 222 g

Verifica Pret special eMAG.ro! Transportul este Gratuit.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/5 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)

Review-ul Produsului Camera video Samsung HMX-F90BP

avand Intevalul de pret: 697,67 - 789 lei, a fost publicat in data de: aprilie 18, 2014.


0 comments

Add your comment

Commenting is allowed only for registered users.

Va recomandam:


Camera Video Sport FullHD GoPro HERO3+ Silver Edition(0)

Astăzi am să vorbesc despre camera video sport GoPro HERO3+, cameră ce permite captura unor clipuri extraordinare FullHD, oferă uşurinţă în folosire şi se poate monta cam oriunde doriţi dumneavoastră, pentru a nu scăpa nici cele mai mici detalii.

Camera video Sony HDRPJ240EB cu proiector incorporat

Camera video Sony HDRPJ240EB cu proiector incorporat(0)

Camera video Sony HDRPJ240EB este una modernă cu ajutorul căreia puteti surprinde imagini la o calitate superioară şi care vă permite să vă descoperiţi latura creatoare. Este prevazută cu proiector, are un zoom de 27x şi un senzor de 9.2 Mp.

Camera video Canon HFR-506BK(0)

Camera video Canon HF R506 BK este partenerul ideal atunci cand plecaţi în vacanţă prin ţară, sau în concediu peste hotare, permiţandu-vă captarea tuturor momentelor plăcute, petrecute împreună cu cei apropiaţi. Camera este capabilă să înregistreze video FullHD, are un senzor de 2MP şi un zoom optic de 32x, preţul acesteia fiind 1000 lei noi.

Camera video Sony HDR-CX240

Camera video Sony HDR-CX240(0)

Cu siguranţă camera video Sony HDR-CX240 va deveni cel mai bun prieten al dumneavoastră atunci cand veţi pleca în concediu sau în vacanţă, capturand în format Full HD momentele plăcute pe care le petreceţi alături de cei dragi. Camera are un aspect plăcut, are un zoom optic 27x , un ecran de 2.7 inci pe

Canon EOS 600D(0)

În acest articol voi încerca o succintă descriere a lui Canon EOS 600D, aparat foto DSLR extrem de performant, destinat celor care îşi doresc să surprindă imagini clare şi detaliate, indiferent de subiectul fotografiat. Aparatul are un senzor de 18 MP, filmează FullHD şi dispune de o gamă largă de funcţii şi setări pentru fotografii

Camera Video Panasonic HC-V500EP-K

Camera Video Panasonic HC-V500EP-K(0)

Dacă doriţi o camera video de dimensiuni reduse, care să aibe şi un aspect plăcut, vă recomand camera video Panasonic HC-V500EP-K. Camera filmează FullHD, ceea ce înseamnă că imaginile surprinse vor fi de o calitate extraordinară, şi vine cu o mulţime de alte funcţii interesante pe care le voi descrie mai jos.

Sony Handycam HDR-CX 210E

Camera video Sony Handycam HDR-CX 210E(0)

În review-ul de astăzi vă voi prezenta camera video Sony Handycam HDR-CX210E cu ajutorul căreia puteţi surprinde clipuri vindeo în format FullHD. Camera are un aspect plăcut, vine cu un display LCD de 2.7 inci şi o memorie internă de 8GB care vă permite pană la 3 ore şi jumătate de captură video.

Camera video Samsung HMX-400BP

Camera video Samsung HMX-400BP(0)

Mulţi şi-ar dori o cameră video compactă şi inteligentă cu un aspect plăcut. Această cameră se numeşte Samsung HMX-400BP şi ştie să facă o mulţime de lucruri interesante. Are un senzor BSI CMOS, stabilizator optic de imagine OIS Duo +, zoom optic 30x şi filmează FullHD.

Sony Handycam HDR-CX 190E

Camera video Sony Handycam HDR-CX 190E, FullHD, Black(0)

În acest articol am să vorbesc puţin despre Sony Handycam HDR-CX 190E, camera video ce are un design elegant şi poate filma FullHD, dotată cu un zoom optic 25x cu care poţi surprinde cele mai plăcute momente alături de familie ori prieteni.

Camera Video Samsung HMX-Q20BP, FullHD(0)

În review-ul de astăzi, vă voi prezenta o cameră video şi anume Samsung HMX-Q20BP, care , prin intermediul tehnologiei ce o deţine, vă va face să vă schimbaţi modul în care priveaţi pană acum o captură video.

read more