Warning: Use of undefined constant url - assumed 'url' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home2/rtec3980/public_html/wp-content/themes/techreviewv2/functions.php on line 22

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home2/rtec3980/public_html/wp-content/plugins/types/library/toolset/types/embedded/includes/wpml.php on line 643
Camera Video Sport FullHD GoPro HERO3+ Silver Edition preţ, review, păreri - TechReview

Camera Video Sport FullHD GoPro HERO3+ Silver Edition

Publicat de: , octombrie 8, 2014

Astăzi am să vorbesc despre camera video sport GoPro HERO3+, cameră ce permite captura unor clipuri extraordinare FullHD, oferă uşurinţă în folosire şi se poate monta cam oriunde doriţi dumneavoastră, pentru a nu scăpa nici cele mai mici detalii.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Verifica Pret Actualizat

Verifica Pret special eMAG.ro! Transportul este Gratuit.

Aspect şi dimensiuni

Fiind o cameră destinată exclusiv sportivilor, indiferent de ce sport practică, aspectul lui GoPro HERO3+ nu iese cu nimic în evidenţă. Acum să nu vă închipuiţi că dacă nu are un design ieşit din comun materialele din care este realizată şi îmbinarea acestora nu este de bună calitate, din contră la capitolul acesta stand foarte bine, pentru că trebuie să reziste în condiţii extreme de utilizare.

Nu este greu de folosit, din contră, uşurinţa cu care poate fi folosită şi configurată este un atu al ei. Practic are două butoane, unul Mode aflat sub acel mic LCD şi unul Shutter aflat în partea de sus a camerei. Cel Mode are şi funcţia de a porni/opri camera precum şi răsfoitul prin meniul lui GoPro HERO3+ iar cel de sus este cel care ajută la surprinderea acţiunii atunci cand îl apăsaţi.

După cum se poate observa, în partea din faţă avem două zone albe, în spatele acestora aflandu-se cate un LED. În spatele celui de sus (dar de pe faţa camerei), există un LED albastru, acesta indicandu-vă faptul că wifi-ul camerei este activ. Cel de jos are o culoare roşie, aceeaşi culoare găsindu-se şi în partea superioară cat şi pe lateralele camerei, indicand faptul că HERO3 este pornit şi înregistrează.

Dimensiunile lui GoPro HERO3+ sunt foarte mici, acesta cantărind numai 74 grame, aşa că nu vă faceţi probleme cand îl veţi monta pe cască, pentru că nici nu o să vă daţi seama de prezenţa lui fizică.

Specificaţii tehnice

După cum am mai precizat GoPro HERO3+ se adresează celor care practică anumite tipuri de sporturi ceea ce înseamnă că aceasta trebuie să fie construită impecabil cat şi să fie capabilă să surprindă imagini statice fie in mişcare de o calitate foarte bună, ceea ce şi face.

Pentru că este, în primul rand, o cameră video, vem găsi aici o gamă variată de rezoluţii de filmare şi un număr la fel de mare de frame-uri pe secundă. GoPro HERO3+ vă oferă o rezoluţie WVGA (16:9) imaginile fiind înregistrate la 50, 60, 100 sau chiar 120 fps, următoarea rezoluţie de filmare este 720p (16:9) la 25, 30, 50, 60, 100, 120 fps, apoi ajungem la 960p (4:3) cu 25, 30, 50, 60 fps şi în sfarşit la 1080p (16:9) cu 25, 30, 50, 60 fps.

Cu GoPro HERO3 nu veti captura doar video ci şi imagini stabile, rezoluţiile pe care vi le oferă camera fiind 10MP, 7MP şi nu în ultimul rand 5MP. Camera este capabilă şi de înregistrate tip TimeLapse, intervalele puse la dispoziţie fiind de 0,5 , 1, 2, 5, 10, 30 sau 60 de secunde. Vă este oferită şi opţiunea de realizare a fotografiilor în rafală acestea putand fi captate la 3/1, 5/1 sau 10/1 frame-uri pe secundă.

Multimedia şi conectivitate

Foarte utilă este descărarea aplicaţiei GoPro (pe Android ori pe IOS) şi instalarea ei pe smartphone-ul personal, aplicaţie ce vă va oferi accesul la meniul camerei, putand seta mai uşor camera precum şi a putea vedea ceea ce aţi înregistrat deja. Pentru a putea crea o legătură wifi între telefon şi cameră este necesară apăsarea butonului wifi aflat pe o laterală a acesteia.

Pe partea de conectivitate GoPro HERO3+ ne sunt oferite următoarele porturi: mini USB, micro HDMI. Camera suportă şi card de memorie microSD, acesta putand fi de maxim 64 GB. Bateria este una de tipul Li-Ion de 1180 mAh.

Camera Video Sport FullHD GoPro HERO3+ Silver Edition

Părere finală

Din cate am citit pe internet şi am vizionat pe Youtube, GoPro HERO3+ este printre cele mai bune, dacă nu cea mai bună, camere video pentru sportivi, atat din punct de vedere al construcţiei cat mai ales datorită specificaţiilor tehnice care permit surprinderea unor imagini statice sau în mişcare extraorindar de clare.

Altele
Full HD: Da
Senzor
Rezolutie senzor (pixeli): 10 MP
Numar senzori: 1
Sistem video
Mediu inregistrare: Memory Card
Tip memorie: Micro SD
Micro SDXC
MicroSDHC
Format inregistrare video: MP4 (H.264)
Mod inregistrare: HD: 1920 x 1080
1280 x 960
1280 x 720
848 x 480
Tip inregistrare: FullHD
Formate suportate: H.264/AVC/MP4
Captura video/foto
Aspect imagine: 4:3
16:9
Balans alb: Auto
Manual
Fotografiere continua: 30 fps
Imagini statice (poze): Da
Rezolutie poze: 7MP
5MP
10MP
Obiectiv/Zoom
Obiectiv/lentile: Obiectiv superangular
Apertura maxima: 2,8
Audio
Sistem audio: Mono / AAC
Microfon: Da
Conectivitate
Conectori: Mufa pentru microfon
Interfata USB: mini USB
Interfata: micro HDMI
Functii speciale
Focalizare auto/manuala: Auto
Alimentare
Incarcator: Via USB
Tip baterie: Li-Ion 1180 mAh
Caracteristici generale
Telecomanda: Nu
Accesorii incluse: Usita spate tip Skeleton
1 acumulator Li-Ion
1 prindere adeziva curbata
1 cablu USB
1 prindere adeziva plata
Sistem Quick release, J Hook, un brat articulat
Altele: 1 carcasa etansa (40m)
Wi-Fi® incorporat
Inregistrare Time-Lapse
Greutate: 74 g

 

Altele: 1 carcasa etansa (40m)
Wi-Fi® incorporat
Inregistrare Time-Lapse
Greutate: 74 g

Verifica Pret special eMAG.ro! Transportul este Gratuit.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)

Review-ul Produsului Camera Video Sport FullHD GoPro HERO3+ Silver Edition

avand Intevalul de pret: 1.068 - 1.540,03 lei, a fost publicat in data de: octombrie 8, 2014.


0 comments

Add your comment

Commenting is allowed only for registered users.

Va recomandam:


Camera video Sony HDRPJ240EB cu proiector incorporat

Camera video Sony HDRPJ240EB cu proiector incorporat(0)

Camera video Sony HDRPJ240EB este una modernă cu ajutorul căreia puteti surprinde imagini la o calitate superioară şi care vă permite să vă descoperiţi latura creatoare. Este prevazută cu proiector, are un zoom de 27x şi un senzor de 9.2 Mp.

Camera video Canon HFR-506BK(0)

Camera video Canon HF R506 BK este partenerul ideal atunci cand plecaţi în vacanţă prin ţară, sau în concediu peste hotare, permiţandu-vă captarea tuturor momentelor plăcute, petrecute împreună cu cei apropiaţi. Camera este capabilă să înregistreze video FullHD, are un senzor de 2MP şi un zoom optic de 32x, preţul acesteia fiind 1000 lei noi.

Camera video Sony HDR-CX240

Camera video Sony HDR-CX240(0)

Cu siguranţă camera video Sony HDR-CX240 va deveni cel mai bun prieten al dumneavoastră atunci cand veţi pleca în concediu sau în vacanţă, capturand în format Full HD momentele plăcute pe care le petreceţi alături de cei dragi. Camera are un aspect plăcut, are un zoom optic 27x , un ecran de 2.7 inci pe

Canon EOS 600D(0)

În acest articol voi încerca o succintă descriere a lui Canon EOS 600D, aparat foto DSLR extrem de performant, destinat celor care îşi doresc să surprindă imagini clare şi detaliate, indiferent de subiectul fotografiat. Aparatul are un senzor de 18 MP, filmează FullHD şi dispune de o gamă largă de funcţii şi setări pentru fotografii

Samsung HMX-F90BP

Camera video Samsung HMX-F90BP(0)

Samsung HMX-F90BP este o cameră video destinată celor care doresc să surprindă momentele plăcute petrecute alături de prieteni într-o călătorie la munte sau într-o croazieră la mare. Punctul forte al acestei camere este zoom-ul extraordinar de puternic 52x, aceasta costand 700 lei.

Camera Video Panasonic HC-V500EP-K

Camera Video Panasonic HC-V500EP-K(0)

Dacă doriţi o camera video de dimensiuni reduse, care să aibe şi un aspect plăcut, vă recomand camera video Panasonic HC-V500EP-K. Camera filmează FullHD, ceea ce înseamnă că imaginile surprinse vor fi de o calitate extraordinară, şi vine cu o mulţime de alte funcţii interesante pe care le voi descrie mai jos.

Sony Handycam HDR-CX 210E

Camera video Sony Handycam HDR-CX 210E(0)

În review-ul de astăzi vă voi prezenta camera video Sony Handycam HDR-CX210E cu ajutorul căreia puteţi surprinde clipuri vindeo în format FullHD. Camera are un aspect plăcut, vine cu un display LCD de 2.7 inci şi o memorie internă de 8GB care vă permite pană la 3 ore şi jumătate de captură video.

Camera video Samsung HMX-400BP

Camera video Samsung HMX-400BP(0)

Mulţi şi-ar dori o cameră video compactă şi inteligentă cu un aspect plăcut. Această cameră se numeşte Samsung HMX-400BP şi ştie să facă o mulţime de lucruri interesante. Are un senzor BSI CMOS, stabilizator optic de imagine OIS Duo +, zoom optic 30x şi filmează FullHD.

Sony Handycam HDR-CX 190E

Camera video Sony Handycam HDR-CX 190E, FullHD, Black(0)

În acest articol am să vorbesc puţin despre Sony Handycam HDR-CX 190E, camera video ce are un design elegant şi poate filma FullHD, dotată cu un zoom optic 25x cu care poţi surprinde cele mai plăcute momente alături de familie ori prieteni.

Camera Video Samsung HMX-Q20BP, FullHD(0)

În review-ul de astăzi, vă voi prezenta o cameră video şi anume Samsung HMX-Q20BP, care , prin intermediul tehnologiei ce o deţine, vă va face să vă schimbaţi modul în care priveaţi pană acum o captură video.

read more