Camera Video Samsung HMX-Q20BP, FullHD

Publicat de: , noiembrie 8, 2012

În review-ul de astăzi, vă voi prezenta o cameră video şi anume Samsung HMX-Q20BP, care , prin intermediul tehnologiei ce o deţine, vă va face să vă schimbaţi modul în care priveaţi pană acum o captură video.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.3/5 (3 votes cast)

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)

Switch Grip 2.

De astăzi înainte, chiar dacă sunteţi stangaci sau dreptaci (puteţi fi şi ambidextru), nu va mai trebui să vă faceţi griji cu privire la ce cameră video să vă procuraţi, deoarece există Samsung HMX-Q20BP. Aceasta, prin echiparea cu Swith Grip 2, putand fi foarte confortabilă ambelor categorii de persoane.

Nu vă temeţi asupra faptului că imaginea înregistrată, va fi redată pe ecranul camerei video cu susul în jos, deoarece nu este aşa. Ecranul LCD al camerei, este suficient de inteligent, şi prin intermediul unui accelerometru interior, indiferent de cum ţineţi camera, imaginea înregistrată să fie tot timpul, redată corespunzător.

Cei de la Samsung au făcut o treabă foarte bună, astfel încat, cei care doreau sa poată face filmări  FullHD la un unghi de 90 de grade, iar pană acum nu puteau, cu ajutorul lui Samsung HMX-Q20BP toate acestea sunt posibile.

Partajare poze şi clipuri.

Datorită WiFi-ului încorporat, puteţi acum să impărtăşiţi cu piretenii şi cu cei dragi, imaginile şi clipurile video, imediat după realizarea acestora, nemaifiind nevoie de cabluri suplimentare. Imaginile (pozele), au o rezoluţie de 5.1 MP. Puteţi uploada pe Youtube filmuleţele extraordinare, sau ‘shara’ pe Facebook ,pozele de o înaltă claritate, capturate cu această ‘bijuterie’ de cameră. Pentru a face toate acestea şi mai uşor de realizat, ecranul dispozitivului nostru de filmare, este de tip touch, cu o diagonală de 2.7 inci şi 230.000 de pixeli.

Cu ajutorul funcţiei TV Link, vă puteţi bucura de conţinutul imaginilor şi clipurilor capturare, direct pe televizoarele dumneavoastră, tot prin intermediul WiFi-ului. Pentru a putea salva uşor şi fără dureri de cap, tot ce aţi filmat şi pozat cu acest „gadget”, nu este nevoie decat de o simplă apăsare pe ecran, în dreptul opţiunii Auto Backup, fără o eventuală conectare a camerei la Pc.

Imaginile capturare pot fi mai amuzante, datorită funcţiei Shake it, care nu face altceva decat să adauge unul sau mai multe efecte digitale, pozelor, printr-o singură scuturare a camerei video.

Calitatea filmarii si zoom-ul.

În spatele design-ului apetisant, se găseste o cameră capabilă să facă înregistrări video în format FullHd, pline de culoare şi de intensitate, la o rezoluţie de 1920×1080 60i (i-ul, vine de la ‘interlaced’, adică suprapus sau intercalat). Zoom-ul optic al acestui mic dispozitiv este de 20x , iar cel digital de 40 x, obiectivul optic fiind Schneider Kreuznach.

OIS (stabilizator optic de imagine) Duo +, te ajută la crearea unor clipuri video, clare si fără tremurături, chiar dacă cel care filmează se află în mişcare. Samsung HMX-Q20BP reuşeşte să combine stabilizatorul optic de imagine cu cel digital. Indiferent unde te afli şi indiferent ce oră este, cu ajutorul opţiunii Smart Auto, camera iţi pune la dispoziţie 11 scenarii, fiecare cu setările proprii.

Regizorul din dumneavoastră va fi încantat de funcţia Smart BGM, care permite adăugarea uneia din cele 4 melodii preinstalate, sau a altora de pe calculator, filmuleţelor realizate. Dacă video-urile înregistrate conţin dialog, acesta nu va fi perturbat, deoarece SmartBGM, reduce automat volumul muzicii. Deasemenea vă puteţi bucura de faptul că, Samsung HMX-Q20B cu ajutorul funcţiei Art Time-lapse Recording, face poze statice, la diferite intervale de timp, acestea putand fi apoi redate intr-un clip HD.


Concluzii.

Datorită dimensiunilor reduse, a manevrabilităţii înlesnite de prezenţa Switch Grip 2, a zoom-ului optic generos, şi pentru a surprinde la o calitate Full HD, momentele petrecute împreună cu cei dragi, Samsung HMX-Q20BP devine astfel ‘cel mai bun prieten al omului’ .

Senzor
Rezolutie senzor (pixeli): 1.75 MP
Dimensiune senzor: 1/4″
Tip senzor: BSI CMOS
Numar senzori: 1
Sistem video
Mediu inregistrare: Memory Card
Tip memorie: SD
SDHC
SDXC
Format inregistrare video: H.264
Mod inregistrare: HD: 1920 x 1080 / 50i
HD: 1920 x 1080 / 25P
HD: 1280 x 720 / 50P
Captura video/foto
Iluminare minima (lux): 5
Rezolutie poze: 3072 x 1728
1920 x 1080
Imagini statice (poze): Da, JPEG
Compensare Backlight: Da
Balans alb: Auto
Lumina de zi
Innorat
Fluorescent
Tungsten
Personalizat
Obiectiv/zoom
Zoom optic: 20x
Zoom digital: 40x
Stabilizator de imagine: Stabilizator optic OIS DUO+
Obiectiv/lentile: 2.6 – 52 mm (echivalent 35 mm: 38.4 – 768 mm)
Distanta focala (mm): 2.6 – 52 mm
Diametru filtru (mm): 13.6 mm
Apertura maxima: 1.8 – 3.9
Audio
Sistem audio: Stereo AAC
Microfon: Da
Difuzor incorporat: Da
Vizor/monitor LCD
Diagonala LCD (inch): 2.7 inch
Rezolutie LCD (pixeli): 230 K
Ocular: Nu
Conectivitate
Interfata PC: USB 2.0 HS
Interfata: Iesire compozit
Iesire HDMI
Functii speciale
Focalizare auto/manuala: Auto / Manuala
Control manual LCD: Tactil
Cautare/derulare inregistrare: Da
Alimentare
Consum (W): 2.5 W
Tip baterie: Li-Ion BP125A
Capacitate baterie la functionare (ore): 1.7 ore
Caracteristici generale
Greutate: 170 g
Dimensiuni (W x H x D mm): 42.8 x 52.45 x 119
Altele: Ecran tactil
Incarcare in timpul functionarii
Switch Grip II
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.3/5 (3 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)

Review-ul Produsului Camera Video Samsung HMX-Q20BP, FullHD

avand Intevalul de pret: Verifica, a fost publicat in data de: noiembrie 8, 2012.


0 comments

Add your comment

Commenting is allowed only for registered users.

Va recomandam:


Camera Video Sport FullHD GoPro HERO3+ Silver Edition(0)

Astăzi am să vorbesc despre camera video sport GoPro HERO3+, cameră ce permite captura unor clipuri extraordinare FullHD, oferă uşurinţă în folosire şi se poate monta cam oriunde doriţi dumneavoastră, pentru a nu scăpa nici cele mai mici detalii.

Camera video Sony HDRPJ240EB cu proiector incorporat

Camera video Sony HDRPJ240EB cu proiector incorporat(0)

Camera video Sony HDRPJ240EB este una modernă cu ajutorul căreia puteti surprinde imagini la o calitate superioară şi care vă permite să vă descoperiţi latura creatoare. Este prevazută cu proiector, are un zoom de 27x şi un senzor de 9.2 Mp.

Camera video Canon HFR-506BK(0)

Camera video Canon HF R506 BK este partenerul ideal atunci cand plecaţi în vacanţă prin ţară, sau în concediu peste hotare, permiţandu-vă captarea tuturor momentelor plăcute, petrecute împreună cu cei apropiaţi. Camera este capabilă să înregistreze video FullHD, are un senzor de 2MP şi un zoom optic de 32x, preţul acesteia fiind 1000 lei noi.

Camera video Sony HDR-CX240

Camera video Sony HDR-CX240(0)

Cu siguranţă camera video Sony HDR-CX240 va deveni cel mai bun prieten al dumneavoastră atunci cand veţi pleca în concediu sau în vacanţă, capturand în format Full HD momentele plăcute pe care le petreceţi alături de cei dragi. Camera are un aspect plăcut, are un zoom optic 27x , un ecran de 2.7 inci pe

Canon EOS 600D(0)

În acest articol voi încerca o succintă descriere a lui Canon EOS 600D, aparat foto DSLR extrem de performant, destinat celor care îşi doresc să surprindă imagini clare şi detaliate, indiferent de subiectul fotografiat. Aparatul are un senzor de 18 MP, filmează FullHD şi dispune de o gamă largă de funcţii şi setări pentru fotografii

Samsung HMX-F90BP

Camera video Samsung HMX-F90BP(0)

Samsung HMX-F90BP este o cameră video destinată celor care doresc să surprindă momentele plăcute petrecute alături de prieteni într-o călătorie la munte sau într-o croazieră la mare. Punctul forte al acestei camere este zoom-ul extraordinar de puternic 52x, aceasta costand 700 lei.

Camera Video Panasonic HC-V500EP-K

Camera Video Panasonic HC-V500EP-K(0)

Dacă doriţi o camera video de dimensiuni reduse, care să aibe şi un aspect plăcut, vă recomand camera video Panasonic HC-V500EP-K. Camera filmează FullHD, ceea ce înseamnă că imaginile surprinse vor fi de o calitate extraordinară, şi vine cu o mulţime de alte funcţii interesante pe care le voi descrie mai jos.

Sony Handycam HDR-CX 210E

Camera video Sony Handycam HDR-CX 210E(0)

În review-ul de astăzi vă voi prezenta camera video Sony Handycam HDR-CX210E cu ajutorul căreia puteţi surprinde clipuri vindeo în format FullHD. Camera are un aspect plăcut, vine cu un display LCD de 2.7 inci şi o memorie internă de 8GB care vă permite pană la 3 ore şi jumătate de captură video.

Camera video Samsung HMX-400BP

Camera video Samsung HMX-400BP(0)

Mulţi şi-ar dori o cameră video compactă şi inteligentă cu un aspect plăcut. Această cameră se numeşte Samsung HMX-400BP şi ştie să facă o mulţime de lucruri interesante. Are un senzor BSI CMOS, stabilizator optic de imagine OIS Duo +, zoom optic 30x şi filmează FullHD.

Sony Handycam HDR-CX 190E

Camera video Sony Handycam HDR-CX 190E, FullHD, Black(0)

În acest articol am să vorbesc puţin despre Sony Handycam HDR-CX 190E, camera video ce are un design elegant şi poate filma FullHD, dotată cu un zoom optic 25x cu care poţi surprinde cele mai plăcute momente alături de familie ori prieteni.

read more