Canon EOS 600D

Publicat de: , mai 12, 2014

În acest articol voi încerca o succintă descriere a lui Canon EOS 600D, aparat foto DSLR extrem de performant, destinat celor care îşi doresc să surprindă imagini clare şi detaliate, indiferent de subiectul fotografiat. Aparatul are un senzor de 18 MP, filmează FullHD şi dispune de o gamă largă de funcţii şi setări pentru fotografii cat mai reuşite, preţul său fiind de 2.000 lei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Verifica Pret Actualizat

Verifica Pret special eMAG.ro! Transportul este Gratuit.

Aspect şi manevrabilitate

Canon EOS 600D, 18MP + Obiectiv EF-S 18-55mm IS II este realizat din policarbonat, forma şi finizajele pe care le are permiţandu-i o bună manevrabilitate şi o uşoară folosire. Pentru o experienţă foto completă, DSLR-ul vine cu un număr mare de butoane, fiecare avand funcţia sa, ceea ce permite o optimizare rapidă a acestuia, pentru surprinderea rapidă şi corectă a fotografiei perfecte.

Butonul pentru controlul suplimentar al parametrilor fotografiei, prezent pe partea din spate a carcasei, sub forma unui buton în patru axe, plus butonul special ce setează valoarea ISO, permit un plus de uşurinţă în realizarea fotografiei dorite, chiar fără să îndepărtaţi aparatul de la ochi.

Bineînţeles că fiind un aparat foto profesional, Canon EOS 600D este prevăzut şi cu un vizor optic pentru încadrarea imaginilor, dar pentru o şi mai bună interacţiune între acesta şi utilizator, este prevăzut cu un ecran rabatabil LCD de 3 inci, acesta oferind o gamă variată de setări şi opţiuni.

Dimensiunile lui Canon EOS 600D sunt (W x D x H mm): 133.1 x 95.5 x 79.7, acesta cantărind 570 grame. Acumulatorul lui Canon EOS 600D este de tip Li-Polymer LP-E8, durata sa de viaţă fiind de aproximativ 400 de cadre.

Calitatea pozelor

Canon EOS 600D, 18MP + Obiectiv EF-S 18-55mm IS II este înzestrat cu un procesor de imagine DIGIC 4, acesta reprezentant a şasea generaţie de procesoare DIGIC, el fiind responsabil pentru o gamă variată de funcţii , în afară de de aceea de a procesa imagini, cum ar fi: controlul automat de expunere, controlul modului de expunere, compresia fişierelor, controlul display-ului şi multe altele.

Senzorul lui Canon EOS 600D este de tipul CMOS APS-C ( Advanced Photo System type-C), dimensiunile acestuia fiind de 22.3 x14.9 mm, acesta făcand poze la o rezoluţie de 18 MP, , focalizarea fiind una cu 9 puncte de focalizare, observandu-se calitatea superioară a imaginilor surprinse.

Valoarea sensibilităţii ISO este cuprinsă între 100 şi 6400, calitatea pozelor realizate fiind foarte bună între ISO 100 şi 800, după aceste valori observandu-se creşterea nivelului de zgomot. Deasemenea balansul de alb este unul foarte bun, tonurile pielii fiind bine reproduse chiar şi atunci cand se foloseşte bliţul.

Dacă fotografiaţi acelaşi lucru, o dată cu stabilizatorul de imagine pornit iar apoi cu el oprit, se poate observa o diferenţă majoră între cele două poze, cea în care s-a folosit acest stabilizator avand nivelul de „sharpeness” mult mai bun, imaginea rezultată fiind mult mai clară. Funcţia Picture Control care este o combinaţie de setări prestabilite între contrast, saturaţie sau tonul culorilor, vă permite realizarea fotografiilor exact aşa cum doriţi, existenţa modului User Defined oferindu-vă şi mai multă customizare adăugand astfel semnătura proprie fotografiilor realizate.

Clipuri video FullHD

Selectarea modului video se face prin învartirea rotiţei de selecţie aflată în partea superioară a lui Canon EOS 600D, acesta fiind capabil să înregistreze clipuri video la o calitate extraordinară, rezoluţia acestora fiind Full HD. În timp ce surprindeţi imagini în mişcare, există şi posibilitatea de captură a imaginilor statice, acest lucru întrerupand cu o secundă înregistrarea video.

Funcţia video poate fi folosită atat pe modul Auto cat şi pe cel Manual, acesta permiţandu-vă dumneavoastră să faceţi setările aşa cum vă doriţi. Deasemenea ,pentru modul video există setări ISO, acestea putand fi lăsate pe Auto, aparatul făcand setarile pe care le consideră, ori pe modul Manual, dumneavoastră revenindu-vă , din nou, sarcina de a face aceste setări.

Fişierele foto pot fi captate în memorie în format JPG, RAW fie RAW+JPG simultan, clipurile video fiind surprinse în format MOV cu o durată de maxim 20 minute sau maxim 4GB. Cardurile suportate de aparatul foto sunt SD, SDH sau SDXC.

Conectorii oferiţi de Canon EOS 600D sunt : USB Hi-Speed, mini HDMI şi ieşire PAL/NTSC.

Canon EOS 600D

Încheiere

Dacă doriţi să surprindeţi fotografii extraordinare, pline de culoare şi extrem de detaliate, fie că doriţi să realiyaţi clipuri video vii şi pline de naturaleţe FullHD, atunci Canon EOS 600D este alegerea perfectă, acesta permiţandu-vă şi o mare gamă de setări/opţiuni care vă vor face să deţineţi controlul asupra a ceea ce filmaţi/fotografiaţi.

 

Blitz
Blitz extern: E-TTL II cu blituri Speedlite EX, suport blituri multiple wireless
Blitz integrat: Blit automat cu ridicare automata
Mod de lucru blitz: Auto / Corectare efect ochi rosii / Manual / transmitator Speedlite integrat
Ecran/Vizor
Ecran LCD (inch): 3
Senzor
Rez. senzor (Mp): 18
Dimensiune senzor (mm): 22.3 x 14.9
Puncte de focalizare: 9 puncte
Obiectiv
Lentile: 18-55mm f/3.5-5.6
Montura: Canon EF
Canon EF-S
Distanta focala (mm): 18 – 55
Focalizare: 9 puncte AF (f/5.6 de tip incrucisat in centru)
Diafragma: 3.5 – 5.6
Viteza obturator (secunde): 30 – 1/4000 sec si bulb
Captare imagine
Expunere: +/- 5 EV in incrementi de 1/3 sau 1/2 EV (poate fi combinat cu AEB)
Cadre pe secunda: 3,7
Rezolutii foto: 3456 x 2304
2592 x 1728
5184 x 3456
Sensibilitate ISO: 100 – 6400
Balans alb: Tungsten
Alb
Innorat
Blit
Personalizat
Fluorescent
Umbra
Auto
Declansare automata (sec): 2 / 10 sec
Format poze (tip fisier): JPEG (Exif 2.21 / DCF / DPOF 1.1) / RAW
Fotografiere continua: 3.7 cadre / sec
Captare filme
Format inregistrare video: Full HD
Memorie
Tip memorie: SD
SDXC
SDHC
Conexiuni
Interfata USB: USB 2.0 High Speed
Interfata: Iesire mini HDMI tip C
Altele
Altele: Procesor DIGIC 4
Alimentare: Li-Ion LP-E8
Durata de viata a bateriilor: Aprox. 400 cadre
Dimensiuni (W x D x H mm): 133.1 x 95.5 x 79.7
Greutate: 570 g
Tip: Kit (obiectiv inclus)
Pachet standard
Accesorii incluse: Obiectiv Canon EF-S 18-55 mm f/3.5-5.6 IS II
Acumulator Li-Ion LP-E8 Curea de umar EW-100DB III
Cablu USB
Cablu AV AVC-DC400ST
Incarcator aumulator LC-E8

Verifica Pret special eMAG.ro! Transportul este Gratuit.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)

Review-ul Produsului Canon EOS 600D

avand Intevalul de pret: 1.799 - 5.349,89 lei, a fost publicat in data de: mai 12, 2014.


0 comments

Add your comment

Commenting is allowed only for registered users.

Va recomandam:


Camera Video Sport FullHD GoPro HERO3+ Silver Edition(0)

Astăzi am să vorbesc despre camera video sport GoPro HERO3+, cameră ce permite captura unor clipuri extraordinare FullHD, oferă uşurinţă în folosire şi se poate monta cam oriunde doriţi dumneavoastră, pentru a nu scăpa nici cele mai mici detalii.

Camera video Sony HDRPJ240EB cu proiector incorporat

Camera video Sony HDRPJ240EB cu proiector incorporat(0)

Camera video Sony HDRPJ240EB este una modernă cu ajutorul căreia puteti surprinde imagini la o calitate superioară şi care vă permite să vă descoperiţi latura creatoare. Este prevazută cu proiector, are un zoom de 27x şi un senzor de 9.2 Mp.

Camera video Canon HFR-506BK(0)

Camera video Canon HF R506 BK este partenerul ideal atunci cand plecaţi în vacanţă prin ţară, sau în concediu peste hotare, permiţandu-vă captarea tuturor momentelor plăcute, petrecute împreună cu cei apropiaţi. Camera este capabilă să înregistreze video FullHD, are un senzor de 2MP şi un zoom optic de 32x, preţul acesteia fiind 1000 lei noi.

Camera video Sony HDR-CX240

Camera video Sony HDR-CX240(0)

Cu siguranţă camera video Sony HDR-CX240 va deveni cel mai bun prieten al dumneavoastră atunci cand veţi pleca în concediu sau în vacanţă, capturand în format Full HD momentele plăcute pe care le petreceţi alături de cei dragi. Camera are un aspect plăcut, are un zoom optic 27x , un ecran de 2.7 inci pe

Samsung HMX-F90BP

Camera video Samsung HMX-F90BP(0)

Samsung HMX-F90BP este o cameră video destinată celor care doresc să surprindă momentele plăcute petrecute alături de prieteni într-o călătorie la munte sau într-o croazieră la mare. Punctul forte al acestei camere este zoom-ul extraordinar de puternic 52x, aceasta costand 700 lei.

Camera Video Panasonic HC-V500EP-K

Camera Video Panasonic HC-V500EP-K(0)

Dacă doriţi o camera video de dimensiuni reduse, care să aibe şi un aspect plăcut, vă recomand camera video Panasonic HC-V500EP-K. Camera filmează FullHD, ceea ce înseamnă că imaginile surprinse vor fi de o calitate extraordinară, şi vine cu o mulţime de alte funcţii interesante pe care le voi descrie mai jos.

Sony Handycam HDR-CX 210E

Camera video Sony Handycam HDR-CX 210E(0)

În review-ul de astăzi vă voi prezenta camera video Sony Handycam HDR-CX210E cu ajutorul căreia puteţi surprinde clipuri vindeo în format FullHD. Camera are un aspect plăcut, vine cu un display LCD de 2.7 inci şi o memorie internă de 8GB care vă permite pană la 3 ore şi jumătate de captură video.

Camera video Samsung HMX-400BP

Camera video Samsung HMX-400BP(0)

Mulţi şi-ar dori o cameră video compactă şi inteligentă cu un aspect plăcut. Această cameră se numeşte Samsung HMX-400BP şi ştie să facă o mulţime de lucruri interesante. Are un senzor BSI CMOS, stabilizator optic de imagine OIS Duo +, zoom optic 30x şi filmează FullHD.

Sony Handycam HDR-CX 190E

Camera video Sony Handycam HDR-CX 190E, FullHD, Black(0)

În acest articol am să vorbesc puţin despre Sony Handycam HDR-CX 190E, camera video ce are un design elegant şi poate filma FullHD, dotată cu un zoom optic 25x cu care poţi surprinde cele mai plăcute momente alături de familie ori prieteni.

Camera Video Samsung HMX-Q20BP, FullHD(0)

În review-ul de astăzi, vă voi prezenta o cameră video şi anume Samsung HMX-Q20BP, care , prin intermediul tehnologiei ce o deţine, vă va face să vă schimbaţi modul în care priveaţi pană acum o captură video.

read more