Warning: Use of undefined constant url - assumed 'url' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home2/rtec3980/public_html/wp-content/themes/techreviewv2/functions.php on line 22

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home2/rtec3980/public_html/wp-content/plugins/types/library/toolset/types/embedded/includes/wpml.php on line 643
Camera video Sony Handycam HDR-CX 190E, FullHD, Black preţ, review, păreri - TechReview

Camera video Sony Handycam HDR-CX 190E, FullHD, Black

Publicat de: , noiembrie 11, 2012

În acest articol am să vorbesc puţin despre Sony Handycam HDR-CX 190E, camera video ce are un design elegant şi poate filma FullHD, dotată cu un zoom optic 25x cu care poţi surprinde cele mai plăcute momente alături de familie ori prieteni.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.8/5 (4 votes cast)

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Infătişare

Camera video Sony Handycam HDR-CX 190E, FullHD, Black este o cameră compactă cu un design atrăgător şi are o greutate de numai 170 de grame. Combinaţia dintre cele două culori, gri şi negru, oferă camerei un plus de eleganţă. Dimensiunile reduse şi forma o fac foarte uşor de manevrat şi transportat. Vine cu un ecran Clear Photo LCD pliabil cu un aspect de 16:9, ce are o dimensiune de 2.7 inci şi o rezoluţie de 230k pixeli.

Camera vine şi cu un cablu USB încorporat care vă permite descărcarea conţinutului de poze sau video, direct pe un PC sau încărcarea camerei, fără a mai fi nevoie de cabluri suplimentare. Cablul USB încape perfect în cureluşa de mană, fiind practic invizibil (producătorul specifică faptul că pentru 2 minute de încărcare se poate beneficia de 1 minut de înregistrare video).

Imaginile capturate pe camera video pot fi vizualizate pe ecranul de 2.7 inci (camera avand şi un difuzor mono) sau, datorită prezenţei portului HDMI, acestea pot fi afişate pe ecranul televizorului dumneavoastră.

Senzor şi procesor de imagine

Senzorul prezent la Camera video Sony Handycam HDR-CX 190E, FullHD, Black este Exmor CMOS ce are o sensibilitate ridicată permiţand reducerea zgomotului de imagine, fotografiile rezultate fiind foarte clare. Este capabil de a realiza fotografii la o rezoluţie de 5.3 MP.

Camera vine cu un procesor puternic BIONZ, care împreună su senzorul Exmor duc la rezultate incredibile cand filmăm în condiţii de iluminare scăzută sau surprindem un apus de soare. Prezenţa modului activ SteadyShot care nu este altceva decat un stabilizator otpic de imagine, contribuie la realizarea unor imagini foarte clare şi limpezi, chiar daca ele sunt făcute în timp ce vă mişcaţi.

Rezoluţia la care sunt realizate clipurile video este FullHD , adica 1920×1080 la 24 fps. Zoom-ul optic 20x este suficient pentru a vă purta în mijlocul acţiunii, iar zoom-ul extins 30x contribuie şi mai mult la surprinderea imaginilor îndepărtate păstrand calitatea HD a acestora. Nu numai obiectivul este dotat cu zoom ci şi microfonul camerei, făcand ca imaginile capturate să fie insoţite de un sunet impecabil.

Caracteristici tehnice

Camera video Sony Handycam HDR-CX 190E, FullHD, Black vine cu un obiectiv optic Carl-Zeiss Vario Tessar ce conferă imaginilor capturate un plus de claritate şi culoare. Distanţa minimă de focalizare este de 1 cm în modul wide si 80 cm în modul tele. Focalizarea poate fi făcută manual sau automat.

Prezenţa modului Intelligent Auto permite analizarea încadrării imaginii şi apoi selectarea automată a setărilor corespunzătoare din nouă moduri scenă prezente şi anume: Portrait/Baby/Tripod/Backlight/Landscape /Spotlight/Twilight/Macro/Low light.

Fişierele video sunt înregistrate în următoarele formate MPEG4-AVC/H.264 AVCHD ver. 2.0, MPEG2-PS, acestea fiind stocate pe memoria externă a camerei, tipurile de carduri suportate fiind: SD, SDHC, SDXC, Memory Stick PRO Duo, Memory Stick PRO HG-Duo. Tipul bateriei prezente la această cameră este NP-FV30.

Sony Handycam HDR-CX 190E

Concluzie:

Pentru cei care dispun de un buget de aproximativ 1000 lei şi doresc achiziţionarea unei camere video elegante şi compacte, ce surprinde clipuri video în format FullHD şi poze la o rezoluţie de 5.3 MP, consider că Sony Handycam HDR CX 190E este alegerea perfectă.

Senzor
Rezolutie senzor (pixeli): 5.3 MP
Dimensiune senzor: 1/5.8″
Tip senzor: CMOS Exmor R
Numar senzori: 1
Sistem video
Mediu inregistrare: Memory Card
Memory Stick
Tip memorie: SD
SDHC
SDXC
Memory Stick PRO Duo
Memory Stick PRO HG-Duo
Format inregistrare video: HD: MPEG4-AVC/H.264 AVCHD ver. 2.0
STD: MPEG2-PS
Tip inregistrare: HD FX: 24 Mb/s
FH: 17 Mb/s
STD HQ: 9 Mb/s
LP: 5 Mb/s
Mod inregistrare: HD: 1920 x 1080 / 50i (FX,FH)
HD: 1440 x 1080 / 50i (HQ,LP)
STD: 720 x 480 / 50i
Captura video/foto
Iluminare minima (lux): 3
Rezolutie poze: 3072 x 1728
2304 x 1728
Mod AE: Auto
Scena nocturna
Rasarit & Apus
Artificii
Peisaj
Portret
Reflector
Plaja
Zapada
Imagini statice (poze): Da, JPEG
Compensare Backlight: Da
Balans alb: Exterior
Interior
Apasare unica
Auto
Obiectiv/zoom
Zoom optic: 25x
Zoom digital: 300x
30x zoom extins
Stabilizator de imagine: Stabilizare electrica SteadyShot cu mod Activ
Obiectiv/lentile: 2.5 – 62.5 mm (echivalent 35 mm: 36 – 1080 mm)
Viteza obturator (secunde): 1/6 – 1/10000
Apertura maxima: 1.8 – 3.2
Audio
Sistem audio: Dolby Digital stereo pe 2 canale
Microfon: Microfon cu zoom
Difuzor incorporat: Mono
Vizor/monitor LCD
Diagonala LCD (inch): 2.7 inci
Rezolutie LCD (pixeli): 230 K
Conectivitate
Interfata PC: USB
Conectori: Iesire compozit
Interfata: Iesire HDMI
Functii speciale
Focalizare auto/manuala: Auto / Manuala
Alimentare
Consum (W): HD: 2.1 W
STD: 1.9 W
Tip baterie: NP-FV30
Caracteristici generale
Greutate: 168 g
Dimensiuni (W x H x D mm): 56 x 51 x 107.5
Altele: Buton de focalizare manuala
Detectarea fetei
Declansare la zambet
D-Range Optimiser
Mod automat inteligent (iAUTO)
Event Browse
Inregistrarea de fotografii in timpul filmarii (Dual Rec)
Compatibilitate DVDirect
BRAVIA Sync
Accesorii incluse: Adaptor c.a.
Cablu de alimentare
Acumulator NP-FV30
Cablu USB
Cablu AV
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.8/5 (4 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Review-ul Produsului Camera video Sony Handycam HDR-CX 190E, FullHD, Black

avand Intevalul de pret: Verifica, a fost publicat in data de: noiembrie 11, 2012.


0 comments

Add your comment

Commenting is allowed only for registered users.

Va recomandam:


Camera Video Sport FullHD GoPro HERO3+ Silver Edition(0)

Astăzi am să vorbesc despre camera video sport GoPro HERO3+, cameră ce permite captura unor clipuri extraordinare FullHD, oferă uşurinţă în folosire şi se poate monta cam oriunde doriţi dumneavoastră, pentru a nu scăpa nici cele mai mici detalii.

Camera video Sony HDRPJ240EB cu proiector incorporat

Camera video Sony HDRPJ240EB cu proiector incorporat(0)

Camera video Sony HDRPJ240EB este una modernă cu ajutorul căreia puteti surprinde imagini la o calitate superioară şi care vă permite să vă descoperiţi latura creatoare. Este prevazută cu proiector, are un zoom de 27x şi un senzor de 9.2 Mp.

Camera video Canon HFR-506BK(0)

Camera video Canon HF R506 BK este partenerul ideal atunci cand plecaţi în vacanţă prin ţară, sau în concediu peste hotare, permiţandu-vă captarea tuturor momentelor plăcute, petrecute împreună cu cei apropiaţi. Camera este capabilă să înregistreze video FullHD, are un senzor de 2MP şi un zoom optic de 32x, preţul acesteia fiind 1000 lei noi.

Camera video Sony HDR-CX240

Camera video Sony HDR-CX240(0)

Cu siguranţă camera video Sony HDR-CX240 va deveni cel mai bun prieten al dumneavoastră atunci cand veţi pleca în concediu sau în vacanţă, capturand în format Full HD momentele plăcute pe care le petreceţi alături de cei dragi. Camera are un aspect plăcut, are un zoom optic 27x , un ecran de 2.7 inci pe

Canon EOS 600D(0)

În acest articol voi încerca o succintă descriere a lui Canon EOS 600D, aparat foto DSLR extrem de performant, destinat celor care îşi doresc să surprindă imagini clare şi detaliate, indiferent de subiectul fotografiat. Aparatul are un senzor de 18 MP, filmează FullHD şi dispune de o gamă largă de funcţii şi setări pentru fotografii

Samsung HMX-F90BP

Camera video Samsung HMX-F90BP(0)

Samsung HMX-F90BP este o cameră video destinată celor care doresc să surprindă momentele plăcute petrecute alături de prieteni într-o călătorie la munte sau într-o croazieră la mare. Punctul forte al acestei camere este zoom-ul extraordinar de puternic 52x, aceasta costand 700 lei.

Camera Video Panasonic HC-V500EP-K

Camera Video Panasonic HC-V500EP-K(0)

Dacă doriţi o camera video de dimensiuni reduse, care să aibe şi un aspect plăcut, vă recomand camera video Panasonic HC-V500EP-K. Camera filmează FullHD, ceea ce înseamnă că imaginile surprinse vor fi de o calitate extraordinară, şi vine cu o mulţime de alte funcţii interesante pe care le voi descrie mai jos.

Sony Handycam HDR-CX 210E

Camera video Sony Handycam HDR-CX 210E(0)

În review-ul de astăzi vă voi prezenta camera video Sony Handycam HDR-CX210E cu ajutorul căreia puteţi surprinde clipuri vindeo în format FullHD. Camera are un aspect plăcut, vine cu un display LCD de 2.7 inci şi o memorie internă de 8GB care vă permite pană la 3 ore şi jumătate de captură video.

Camera video Samsung HMX-400BP

Camera video Samsung HMX-400BP(0)

Mulţi şi-ar dori o cameră video compactă şi inteligentă cu un aspect plăcut. Această cameră se numeşte Samsung HMX-400BP şi ştie să facă o mulţime de lucruri interesante. Are un senzor BSI CMOS, stabilizator optic de imagine OIS Duo +, zoom optic 30x şi filmează FullHD.

Camera Video Samsung HMX-Q20BP, FullHD(0)

În review-ul de astăzi, vă voi prezenta o cameră video şi anume Samsung HMX-Q20BP, care , prin intermediul tehnologiei ce o deţine, vă va face să vă schimbaţi modul în care priveaţi pană acum o captură video.

read more