Warning: Use of undefined constant url - assumed 'url' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home2/rtec3980/public_html/wp-content/themes/techreviewv2/functions.php on line 22
Camera video Sony HDR-CX240 preţ, review, păreri - TechReview

Camera video Sony HDR-CX240

Publicat de: , mai 13, 2014

Cu siguranţă camera video Sony HDR-CX240 va deveni cel mai bun prieten al dumneavoastră atunci cand veţi pleca în concediu sau în vacanţă, capturand în format Full HD momentele plăcute pe care le petreceţi alături de cei dragi. Camera are un aspect plăcut, are un zoom optic 27x , un ecran de 2.7 inci pe care să vedeţi opţiunile camerei sau ceea ce aţi filmat şi costă numai 1.100 lei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.8/5 (4 votes cast)

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Verifica Pret Actualizat

Verifica Pret special eMAG.ro! Transportul este Gratuit.

Aspect şi manevrabilitate

Camera video Sony HDRCX240EB, Full HD, Negru are un aspect elegant, culoarea predominantă fiind negrul, pe alocuri aparând informaţii cu privire la specifcaţiile camerei scrise cu gri-argintiu, aceasta combinaţie de culori fiind una plăcută şi inspirată. Materialul folosit la realizara camerei este plasticul, acesta fiind motivul principal pentru care Sony HDR-CX240 cantăreşte numai 190 grame, fiind deci uşor de transportat.

Pe partea superioară a carcasei camerei se găseşte butonul pentru zoom precum şi cel dedicat fotografiilor, acestea făcandu-se la o rezoluţie maximă de 9 MP adică 4032 x 2272 pixeli. Camera este prevăzută cu un cablu USB, acesta avand loc în cureluşa pentru mană, rolul său fiind acela de încărcare al camerei sau de descărcare al pozelor pe calculator.

Dimensiunile lui Sony HDR-CX240 sunt (W x H x D mm): 54 x 59.5 x 128. Pe partea dreaptă, acolo unde există acea cureluşă, textura camerei este una cauciucată, aceasta ajutand la o bună manevrabilitate şi o bună aderenţă a camerei.

Display-ul prezent este de tip Clear Photo LCD cu o dimensiune de 2.7 inci, acesta fiind util la vizionarea imaginilor surprinse sau pentru realizarea anumitor setări ale camerei, unghiul de deschidere al acestuia fiind de 90 de grade iar cel de rotaţie de 270 de grade.

Senzor şi procesor de imagine

Camera video Sony HDRCX240EB, Full HD, Negru beneficiază de un senzor de imagine CMOS Exmor R acesta fiind unul foarte sensibil, acesta permiţandu-ne să filmăm sau să fotografiem în condiţii de iluminare slabă, totuşi rezultatul fiind obţinerea de clipuri video sau poze cu un zgomot redus, deci clare şi detaliate.

Procesorul de imagine este unul foarte rapid BIONZ, acesta oferind o calitate îmbunătăţită pozelor realizate precum şi performanţe ridicate atunci cand filmaţi sau fotografiaţi subiecte aflate în mişcare rapidă, nescăpand astfel nici cel mai mic detaliu. Stabilizatorul de imagine SteadyShot cu Mod Activ permite realizarea unor poze sau a unor clipuri foarte clare şi pline de detalii, indiferent că dumneavoastră vă aflaţi în mişcare ori subiectul surprins în cadru nu este unul static.

Sony HDR-CX240 surprinde clipuri video la o rezoluţie maximă FullHD, adică 1920×1080 la 60 de frame-uri pe secundă, această cameră cuprinzand toate detaliile şi scoţand la lumină regizorul din dumneavoastră. Formatul în care sunt salvate clipurile este MPEG-4 AVC/H.264, acestea fiind uşor de uploadat pe reţelele de socializare, iar fotografiile au ca format de salvare JPEG.

Zoom-ul puternic cu un factor de marire de 27x, vă duce chiar în centrul acţiunii pe care doriţi să o surprindeţi, chiar dacă filmaţi de la distanţă, iar microfonul camerei care este şi el unul dotat cu zoom vă permite surprinderea sunetelor clare şi detaliate.

Alte specificaţii

Obiectivul superangular Vario Tessar de 29.8 mm, realizat de cei de la ZEISS, poate captura o suprafaţă mare de imagine fără a fi nevoie să vă îndepărtaţi de locul în care se petrece acţiunea, distanţa minimă de focalizare a acestuia fiind de 10 mm, beneficiind şi de autodeclanşator care vă permite să ajungeţi şi dumneavoastră, la timp, în cardu.

Tipul bateriei lui Sony HDR-CX240 este NP-BX1, aceasta permiţandu-vă o durată de o înregistrare fără întreruperi de peste două ore. Cardurile suportate de aparatul video sunt: Memory Stick Micro, MicroSDHC, Micro SDXC, Micro SD.

Portul HDMI prezent, vă permite redarea conţinutului filmat, direct pe ecranul televizorului dumneavoastră HD, retrăind astfel momentele capturate la cel mai mare nivel de calitate şi claritate.

Camera video Sony HDR-CX240

Concluzie finală

Momentele plăcute din viaţa dumneavoastră trebuiesc imortalizate şi preţuite, Sony HDR-CX240 făcand tocmai acest lucru pentru dumneavoastră. Zoom-ul de 27x împreună cu filmarea FullHD vă permit captura celor mai plăcute momente pe care le trăiţi, acestea putand fi ulterior vizionate pe televizorul HD, prin intermediul portului HDMI.

Senzor
Rezolutie senzor (pixeli): 9.2 MP
Dimensiune senzor: 1/5.8″
Numar senzori: 1
Sistem video
Mediu inregistrare: Memory Card
Tip memorie: Memory Stick Micro
MicroSDHC
Micro SDXC
Micro SD
Format inregistrare video: Full HD
HD
Mod inregistrare: HD: 1920 x 1080 / 50P
HD: 1440 x 1080
1280 x 720 / 25p
Formate suportate: MPEG-4 AVC/H.264
Captura video/foto
Iluminare minima (lux): 6
Balans alb: Auto
Apasare unica
Interior
Exterior
Compensare Backlight: Da
Imagini statice (poze): Da
Mod AE: Scena nocturna
Auto
Rasarit & Apus
Artificii
Peisaj
Portret
Reflector
Plaja
Zapada
Rezolutie poze: 4032 x 2272
1920 x 1080
Obiectiv/Zoom
Zoom digital: 320x
Zoom optic: 27x
Stabilizator de imagine: Stabilizare electrica SteadyShot cu mod Activ
Obiectiv/lentile: Carl ZeissVario-Tessar
2.1 – 57.0 mm (echivalent 35 mm: 29.8 – 1609.2 mm)
Apertura maxima: 1.9 – 4.0
Distanta focala (mm): 2.1 – 57.0
Distanta minima de focalizare (mm): 10
Viteza obturator (secunde): 1/6 – 1/10000
Autodeclansator: 10 sec
Audio
Sistem audio: Dolby Digital pe 2 canale
Difuzor incorporat: Mono
Microfon: Microfon cu zoom
Conectivitate
Conectori: 1 x HDMI
Interfata USB: USB
Functii speciale
Focalizare auto/manuala: Da
Alimentare
Consum (W): 1,8
Tip baterie: NP-BX1
Caracteristici generale
Culoare: Negru
Dimensiuni (W x H x D mm): 54 x 59.5 x 128
Greutate: 190 g

Verifica Pret special eMAG.ro! Transportul este Gratuit.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.8/5 (4 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)

Review-ul Produsului Camera video Sony HDR-CX240

avand Intevalul de pret: 957.56 - 1150 lei, a fost publicat in data de: mai 13, 2014.


0 comments

Add your comment

Commenting is allowed only for registered users.

Va recomandam:


Camera Video Sport FullHD GoPro HERO3+ Silver Edition(0)

Astăzi am să vorbesc despre camera video sport GoPro HERO3+, cameră ce permite captura unor clipuri extraordinare FullHD, oferă uşurinţă în folosire şi se poate monta cam oriunde doriţi dumneavoastră, pentru a nu scăpa nici cele mai mici detalii.

Camera video Sony HDRPJ240EB cu proiector incorporat

Camera video Sony HDRPJ240EB cu proiector incorporat(0)

Camera video Sony HDRPJ240EB este una modernă cu ajutorul căreia puteti surprinde imagini la o calitate superioară şi care vă permite să vă descoperiţi latura creatoare. Este prevazută cu proiector, are un zoom de 27x şi un senzor de 9.2 Mp.

Camera video Canon HFR-506BK(0)

Camera video Canon HF R506 BK este partenerul ideal atunci cand plecaţi în vacanţă prin ţară, sau în concediu peste hotare, permiţandu-vă captarea tuturor momentelor plăcute, petrecute împreună cu cei apropiaţi. Camera este capabilă să înregistreze video FullHD, are un senzor de 2MP şi un zoom optic de 32x, preţul acesteia fiind 1000 lei noi.

Canon EOS 600D(0)

În acest articol voi încerca o succintă descriere a lui Canon EOS 600D, aparat foto DSLR extrem de performant, destinat celor care îşi doresc să surprindă imagini clare şi detaliate, indiferent de subiectul fotografiat. Aparatul are un senzor de 18 MP, filmează FullHD şi dispune de o gamă largă de funcţii şi setări pentru fotografii

Samsung HMX-F90BP

Camera video Samsung HMX-F90BP(0)

Samsung HMX-F90BP este o cameră video destinată celor care doresc să surprindă momentele plăcute petrecute alături de prieteni într-o călătorie la munte sau într-o croazieră la mare. Punctul forte al acestei camere este zoom-ul extraordinar de puternic 52x, aceasta costand 700 lei.

Camera Video Panasonic HC-V500EP-K

Camera Video Panasonic HC-V500EP-K(0)

Dacă doriţi o camera video de dimensiuni reduse, care să aibe şi un aspect plăcut, vă recomand camera video Panasonic HC-V500EP-K. Camera filmează FullHD, ceea ce înseamnă că imaginile surprinse vor fi de o calitate extraordinară, şi vine cu o mulţime de alte funcţii interesante pe care le voi descrie mai jos.

Sony Handycam HDR-CX 210E

Camera video Sony Handycam HDR-CX 210E(0)

În review-ul de astăzi vă voi prezenta camera video Sony Handycam HDR-CX210E cu ajutorul căreia puteţi surprinde clipuri vindeo în format FullHD. Camera are un aspect plăcut, vine cu un display LCD de 2.7 inci şi o memorie internă de 8GB care vă permite pană la 3 ore şi jumătate de captură video.

Camera video Samsung HMX-400BP

Camera video Samsung HMX-400BP(0)

Mulţi şi-ar dori o cameră video compactă şi inteligentă cu un aspect plăcut. Această cameră se numeşte Samsung HMX-400BP şi ştie să facă o mulţime de lucruri interesante. Are un senzor BSI CMOS, stabilizator optic de imagine OIS Duo +, zoom optic 30x şi filmează FullHD.

Sony Handycam HDR-CX 190E

Camera video Sony Handycam HDR-CX 190E, FullHD, Black(0)

În acest articol am să vorbesc puţin despre Sony Handycam HDR-CX 190E, camera video ce are un design elegant şi poate filma FullHD, dotată cu un zoom optic 25x cu care poţi surprinde cele mai plăcute momente alături de familie ori prieteni.

Camera Video Samsung HMX-Q20BP, FullHD(0)

În review-ul de astăzi, vă voi prezenta o cameră video şi anume Samsung HMX-Q20BP, care , prin intermediul tehnologiei ce o deţine, vă va face să vă schimbaţi modul în care priveaţi pană acum o captură video.

read more