Combina frigorifica Arctic ANK366BS+, Clasa A+

Publicat de: , august 11, 2015

Arctic ANK366BS+ este o combină frigorifică foarte încăpătoare, cu un aspect elegant care o face să se integreze într-o locuinţă modernă şi dispune de cateva tehnologii moderne care o transformă într-un prieten de nădejde. Preţul său este de numai 1,348 lei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/5 (2 votes cast)

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Verifica Pret Actualizat

Verifica Pret special eMAG.ro! Transportul este Gratuit.

Design şi dimensiuni

Arctic este un brand foarte răspandit în Romania şi pe bună dreptate, acesta realizand produse de foarte bună calitate. Şi combina frigorifică Arctic ANK366BS+ este un produs de calitate, şi oferă utilizatorului un volum foarte mare de compartimentare şi un plus de eleganţă prin designul reuşit pe care îl are. Culoarea electrocasnicului nu este albă ci argintie, astfel aspectul lui Arctic ANK366BS+ fiind unul care iese în evidenţă. Manerele celor două uşi sunt exterioare, poziţionate vertical, accesul către interiorul combinei făcandu-se foarte uşor.

Arctic ANK366BS+ măsoară (IxLxA cm): 201 x 59.5 x 60, greutatea sa fiind de 64 kg. Cel mai indicat loc pentru a poziţiona electrocasnicul ar fi bucătăria, pentru a avea acces rapid la alimentele pe care doriţi să le preparaţi. Interesant este că garanţia oferită de eMAG pentru acest electrocasnic este de 36 de luni, perioadă ce poate fi prelungită, bineînţeles contra cost, iar transportul acesteia este asigurat gratis.

Funcţii inovative şi consum redus de curent

Sistemul antibacterian pe care îl oferă Arctic ANK366BS+ este unul foarte util, benefic pentru persoanele alergice sau sensibile, acesta constand în garnituri cu aditivi speciali, rolul acestora fiind cel de a ţine la distanţă apariţia mucegaiului, a mirosurilor neplăcute şi nu în ultimul timp a bacteriilor în cele două compartimente.

Un alt sistem benefic al lui Arctic ANK366BS+ este acela de avertizare uşă deschisă care nu face altceva decat să vă atenţioneze, prin intermediul unui semnal sonor, asupra faptului că nu aţi închis bine una dintre ele, revenind astfel şi închizand-o. Termostatul reglabil face posibilă reglarea temperaturii din cele două compartimente, conform dorinţelor personale.

În ciuda volumului mare de înmagazinare oferit de Arctic ANK366BS+, consumul de curent electric al acesteia este unul mic, de numai 281 kwh/an, fapt ce o plasează în clasa A+ de eficienţă energetică, toate acestea datorandu-se tehnologiilor cu care este dotată şi faptului că are un singur compresor. Nici zgomotul produs de această combină nu este unul deranjant, acesta fiind de numai 42db atunci cand aceasta funcţionează.

Volum şi compartimentare

După cum bine ştiţi, o combină frigorifică este alcătuită din compartimentul refrigerator, amplasat în partea superioară a acesteia şi din congelator, acesta fiind dispus în partea de jos. Frigiderul lui Arctic ANK366BS+ are un volum net de 244 litri şi este alcătuit din 4 rafturi rabatabile plus compartimentul pentru fructe/legume, fapt ce va permite introducerea vaselor de dimensiuni diferite, acestea fiind realizate din sticlă securizată, elegantă şi foarte rezistentă. Numărul rafturilor de pe uşă este 5, iar ca accesorii pentru frigider fiind oferite suportul pentru sticle precum şi cel pentru ouă.

Congelatroul lui Arctic ANK366BS+ are un volum net de 90 litri şi este compus din 3 compartimente, unul dintre acestea fiind de tipul Multi Frost Zone, uşa acestuia fiind rabatabilă permiţand astfel congelarea alimentelor de mari dimensiuni. Capacitatea de congelare oferită de congelatorul lui Arctic ANK366BS+ este de 5kg în decursul a 24 de ore, iar autonomia oferită de electrocasnic, în cazul în care furnizarea energiei electrice a fost întreruptă, este de 18 ore.

Combina frigorifica Arctic ANK366BS+, Clasa A+

Concluzie finală

Arctic ANK366BS+ este o combină frigorifică ce ocupă un loc fruntaş din punct de vedere al consumului de curent, clasa din care face parte fiind A+, oferă un volum foarte mare de depozitare al alimentelor şi beneficiază de un aspect foarte plăcut.

Caracteristici generale
Tip aparat: Combina frigorifica
Volum net total (l): 334
Clasa de eficienta energetica: A+
Volum net congelator (l): 90
Volum net frigider (l): 244
Volum brut total (l): 359
Consum energetic (kWh/an): 281
Frigider
Numar de rafturi: 4
Material rafturi: Sticla
Numar suporturi usa: 5
Compartiment legume/fructe: Da
Congelator
Numar compartimente congelator: 3
Capacitate de congelare (kg/24 h): 5
Design
Culoare: Argintiu
Deschidere standard: Dreapta
Usi reversibile: Da
Maner: Vertical
Dimensiuni (IxLxA cm): 201 x 59.5 x 60
Termostat reglabil: Da
Functii si siguranta
Sistem antibacterian: Da
Sistem de avertizare pentru usa deschisa: Da
Functii si optiuni: Fast Freeze XL Zone
Accesorii
Suport pentru sticle: Da
Suport pentru oua: Da
Tava pentru gheata: Da
Detalii tehnice
Numar de compresoare: 1
Autonomie (fara curent): 18 ore
Nivel de zgomot (dB): 42
Greutate (Kg): 64

Verifica Pret special eMAG.ro! Transportul este Gratuit.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/5 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)

Review-ul Produsului Combina frigorifica Arctic ANK366BS+, Clasa A+

avand Intevalul de pret: 1.399 - 1.470 lei, a fost publicat in data de: august 11, 2015.


0 comments

Add your comment

Commenting is allowed only for registered users.

Va recomandam:


Cuptor incorporabil Hansa BOEI62090015(0)

Dacã tot se apropie sãrbãtorile si stim cu totii cã este perioada în care gospodinele gãtesc feluri multe de mancãruri, arãtoase si gustoase, m-am gandit sã fac un review în care sã spun de ce este în stare cuptorul incorporabil Hansa BOEI62090015. Acesta este arãtos, util si are un pret de numai 659 lei.

Combina frigorifica Samsung RB29HSR2DSA/EF, 289 l, Clasa A+, Full NoFrost(0)

Deoarece combinele frigorifice sunt, din punctul meu de vedere, nelipsite din orice locuintã, am sã vorbesc în acest articol despre Samsung RB29HSR2DSA/EF. Aceasta are un aspect elegant, un spatiu de depozitare al alimentelor foarte mare si nu în ultimul rand un consum foarte mic de energie, pretul sãu fiind de 1.299 lei.

Aparat de aer conditionat Whirlpool Premium AMD 354 Inverter Plus, 9000 BTU, Al 6-lea Simt

Aparat de aer conditionat Whirlpool Premium AMD 354 Inverter Plus, 9000 BTU, Al 6-lea Simt(0)

Whirlpool Premium AMD 354 este un aparat de aer condiţionat care nu trebuie să lipsească din nicio locuinţă, mai ales acum că au venit călduri greu de suportat. Acest aparat este recomandat, în primul rand de numele firmei producătoare şi în al doilea rand de multele specificaţii tehnice inteligente de care dispune. Preţul său este

Combina frigorifica Arctic AK1M406NFS+, No Frost

Combina frigorifica Arctic AK1M406NFS+, No Frost(0)

Arctic AK1M406NFS+ este combina frigorifică ideală pentru cei care îşi doresc un electrocasnic cu un volum mare de înmagazinare, care să consume şi foarte puţin curent şi să aibe un aspect plăcut. În afară de toate aceste plusuri, combina mai are un atu şi anume acela al preţului, acesta fiind de numai 1.599 lei.

Masina de spalat cu uscator Indesit Innex XWDE 961480X

Masina de spalat cu uscator Indesit Innex XWDE 961480X(0)

Am ales să vorbesc în acest articol despre Indesit Indesit XWDE 961480X, o maşină de spălat cu încărcare frontală, care reuşeşte să spele o cantitate de rufe de 9 kg şi să usuce, nu mai puţin de 6 kg. Are o multime de programe de spălare cat şi de uscat, iar consumul de apă şi

Combina frigorifica Gorenje NRK6202TX, No Frost, Clasa A++

Combina frigorifica Gorenje NRK6202TX, No Frost, Clasa A++(0)

Gorenje NRK6202TX este o combină frigorifică ce oferă un volum foarte mare de înmagazinare a alimentelor, şi vine cu multe specificaţii tehnice şi de siguranţă utile şi ingenioase, acestea făcandu-vă viaţa mai uşoară şi mai plăcută. Nu în ultimul rand, preţul său este unul relativ mic în funcţie de ceea ce are combina de oferit,

Masina de spalat rufe Samsung WF80F5E5W4X Eco Bubble , Clasa A+++

Masina de spalat rufe Samsung WF80F5E5W4X Eco Bubble , Clasa A+++(0)

Din punctul meu de vedere, Samsung WF80F5E5W4X este o maşină de spălat care face parte din clasa premium, fapt ce reiese atat din aspectul elegant al acesteia cat şi din specificaţiile sale tehnice. Maşina este recomandată unei familii care doreşte performanţe crescute precum şi un consum foarte mic de energie. Preţul său ajunge la 2,059

Masina de spalat rufe Beko WMB71242MBL Clasa A++

Masina de spalat rufe Beko WMB71242MBL Clasa A++(0)

Beko WMB71242MBL este o maşină de spălat cu încărcare frontală ce îmbină perfect designul atrăgător cu performanţe bune la spălat şi nu în ultimul rand cu un consum foarte mic de curent electric. Capacitatea maximă de încărcare a maşinii este de 7kg, oferind o viteză de centrifugare de 1200 rpm, preţul la care poate fi

Masina de spalat rufe Samsung WF60F4E0W0W Eco Bubble

Masina de spalat rufe Samsung WF60F4E0W0W Eco Bubble(0)

Consider că Samsung WF60F4E0W0W este alegerea cea mai bună pentru aceia dintre dumneavoastră care îşi doresc o maşină de spălat slim, cu funcţii inteligente, cu un consum scăzut de energie şi de apă şi nu în ultimul rand, care să spele foarte bine rufele, chiar şi cu apă rece. Preţul maşinii este de numai 1,349

Masina de spalat rufe Samsung WW80J3283KW/LE Clasa A+++

Masina de spalat rufe Samsung WW80J3283KW/LE Clasa A+++(0)

Samsung WW80J3283KW este o maşină de spălat cu un aspect modern şi elegant, ce permite spălarea unei cantităţi de 8 kg de rufe, viteza cu care centrifughează rufele este de 1200 rpm, clasa de consum energetic din care face parte fiind A+++. Maşina este produsă anul acesta şi costă numai 1,599 lei.

read more