Warning: Use of undefined constant url - assumed 'url' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home2/rtec3980/public_html/wp-content/themes/techreviewv2/functions.php on line 22
Masina de spalat rufe Beko WMB71242MBL Clasa A++ preţ, review, păreri - TechReview

Masina de spalat rufe Beko WMB71242MBL Clasa A++

Publicat de: , august 11, 2015

Beko WMB71242MBL este o maşină de spălat cu încărcare frontală ce îmbină perfect designul atrăgător cu performanţe bune la spălat şi nu în ultimul rand cu un consum foarte mic de curent electric. Capacitatea maximă de încărcare a maşinii este de 7kg, oferind o viteză de centrifugare de 1200 rpm, preţul la care poate fi achiziţionată fiind de numai 1.049 lei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/5 (1 vote cast)

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Verifica Pret Actualizat

Verifica Pret special eMAG.ro! Transportul este Gratuit.

Design atrăgător şi dimensiuni slim

Aspectul lui Beko WMB71242MBL este unu modern, elegant ce se potriveşte perfect unei locuinţe moderne. Culoarea aleasă pentru această maşină este albul, acesta pretandu-se foarte bine unui electrocasnic. Hubloul este destul de larg şi oferă o deschidere de 155 de grade, ceea ce înseamnă că rufele vor fi introduse foarte uşor în maşină.

Beko WMB71242MBL face parte din gama Smart Blue Line, aceasta însemnand că atunci cand selectăm un program de spălare specific acestei game, în interiorul maşinii se va aprinde o lumină albastră, aceasta semnalizand modul de funcţionare selectat şi, în acelaşi timp, creînd o senzaţie plăcută şi liniştitoare în zona unde este amplasată.

În afara sertarului pentru detergent şi a butonului rotativ principal, Beko WMB71242MBL este prevăzută şi cu un display LCD, cu iluminare albastră, acesta fiind foarte util datorită faptului că oferă informaţii utile despre timpul rămas pană la finalizarea programului selectat, etapa în care se găseşte programul de spălat precum şi viteza de centrifugare selectată.

Dimensiunile lui Beko WMB71242MBL sunt (IxLxA cm): 84 x 60 x 50, acestea făcand posibilă instalarea ei în orice colţ al bucătăriei sau al băii doriţi.

Funcţii şi specificaţii tehnice

Din proprie experienţă am aflat că atunci cand achiziţionezi un produs electric foarte important este consumul de curent al acestuia. Din acest punct de vedere nu trebuie să vă faceţi griji pentru Beko WMB71242MBL, această maşină avand un consum foarte mic de curent, fapt ce o introduce în clasa A++ de eficienţă energetică. Consumul de energie într-un program standard este de 0,862 kWh.

Bineînţeles că vorbim despre o maşină de spălat şi ne interesează şi cantitatea maximă de rufe pe care o poate spăla, aceasta fiind peste media celorlalte maşini de spălat, astfel Beko WMB71242MBL permite spălarea unei cantităţi de maxim 7kg, cantitate satisfăcătoare chiar şi pentru familii numeroase. Centrifugarea rufelor se face cu o viteză de maxim 1200 rpm, acestea, atunci cand vor fi scoase din cuvă vor fi stoarse pană la ultima picatură de apă. Datorită specificaţiilor moderne pe care le are, Beko WMB71242MBL face parte din clasa A de eficienţă la spălare, iar cand vine vorba de centrifugare, B este clasa căreia îi aparţine, deci rufele scoase din cuvă vor fi imaculate şi uscate.

Ca funcţii speciale şi de siguranţă, pe care le are în dotare Beko WMB71242MBL amintim: Sistem Electronic de Control al Balansului, Sistem de Reglare a Consumului, Sistem Siguranţă Împotriva Copiilor precum şi Protecţie Împotriva Inundaţiilor. Chiar şi materialele din care este confecţionată maşina sunt de calitate, astfel cuva lui Beko WMB71242MBL este realizată din polipropilenă iar tamburul este confecţionat din oţel inoxidabil, aşa că nu trebuie să vă faceţi griji din punct de vedere al fiabilităţii acesteia.

Programe de spălare

Programele de spălare, oferite de Beko WMB71242MBL sunt 16 la număr, făcand posibilă spălarea unei game variate de tipuri de ţesături dar şi de culori. O scurtă enumerare a principalelor programe de spălare ar fi: Bumbac, Sintetice, Program Consum Redus de Energie, Mix, Spălare Manuală, Antialergic – recomandat pentru bebeluşi şi pentru persoane cu pielea sensibilă, Xpress Super Short, Dark Care, Daily Express, etc. Foarte utile este şi opţiunea Programare Întarziată, aceasta permiţand utilizatorului să introducă rufele în cuvă şi să seteze pornirea maşinii de spălat atunci cand doreşte, chiar şi cand nu este acasă, atunci cand revine, rufele fiind curate şi uscate, aproape gata de purtat.

Masina de spalat rufe Beko WMB71242MBL Clasa A++

Părere finală

Beko WMB71242MBL este o maşină de spălat cu funcţii şi specificaţii moderne, potrivindu-se de minune unei familii cu mulţi membri. Clasa sa de eficienţă energetică este A++, are un design atrăgător, are o capacitate de încărcare de 7kg şi poate fi achiziţionată de oricine, preţul său fiind de numai 1.049 lei.

Caracteristici generale
Tip produs: Masini de spalat cu incarcare frontala
Tip incarcare: Frontala
Tip afisaj: LCD
Viteza de centrifugare (rpm): 1200
Capacitate de incarcare (kg): 7
Clasa de eficienta energetica: A++
Clasa de eficienta la spalare: A
Clasa de eficienta la centrifugare: B
Consum in program standard (kwh): 0,862
Programe
Numar programe: 16
Program extra-clatire: Da
Program prespalare: Da
Program bumbac: Da
Program sintetice: Da
Program consum redus energie: Da
Program Mix: Da
Program spalare manuala: Da
Altele: Antialergic
Xpress Super Short
Dark Care
Daily Express
Functii si siguranta
Functii speciale: Sistem electronic de control al balansului
Selector centrifugare: Da
Sistem de reglare a consumului: Da
Sistem siguranta impotriva copiilor: Da
Protectie impotriva inundatiilor: Da
Informatii display: Centrifugare
Etapa spalare
Timp ramas
Programare intarziata: Da
Altele: Dispozitiv pentru detergent lichid
Detalii tehnice
Dimensiuni (IxLxA cm): 84 x 60 x 50
Deschidere hublou (grade): 155
Material cuva: Polipropilena
Material tambur: Otel inoxidabil
Culoare: Alb

Verifica Pret special eMAG.ro! Transportul este Gratuit.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/5 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)

Review-ul Produsului Masina de spalat rufe Beko WMB71242MBL Clasa A++

avand Intevalul de pret: 1.094,99 - 1.510 lei, a fost publicat in data de: august 11, 2015.


0 comments

Add your comment

Commenting is allowed only for registered users.

Va recomandam:


Cuptor incorporabil Hansa BOEI62090015(0)

Dacã tot se apropie sãrbãtorile si stim cu totii cã este perioada în care gospodinele gãtesc feluri multe de mancãruri, arãtoase si gustoase, m-am gandit sã fac un review în care sã spun de ce este în stare cuptorul incorporabil Hansa BOEI62090015. Acesta este arãtos, util si are un pret de numai 659 lei.

Combina frigorifica Samsung RB29HSR2DSA/EF, 289 l, Clasa A+, Full NoFrost(0)

Deoarece combinele frigorifice sunt, din punctul meu de vedere, nelipsite din orice locuintã, am sã vorbesc în acest articol despre Samsung RB29HSR2DSA/EF. Aceasta are un aspect elegant, un spatiu de depozitare al alimentelor foarte mare si nu în ultimul rand un consum foarte mic de energie, pretul sãu fiind de 1.299 lei.

Aparat de aer conditionat Whirlpool Premium AMD 354 Inverter Plus, 9000 BTU, Al 6-lea Simt

Aparat de aer conditionat Whirlpool Premium AMD 354 Inverter Plus, 9000 BTU, Al 6-lea Simt(0)

Whirlpool Premium AMD 354 este un aparat de aer condiţionat care nu trebuie să lipsească din nicio locuinţă, mai ales acum că au venit călduri greu de suportat. Acest aparat este recomandat, în primul rand de numele firmei producătoare şi în al doilea rand de multele specificaţii tehnice inteligente de care dispune. Preţul său este

Combina frigorifica Arctic AK1M406NFS+, No Frost

Combina frigorifica Arctic AK1M406NFS+, No Frost(0)

Arctic AK1M406NFS+ este combina frigorifică ideală pentru cei care îşi doresc un electrocasnic cu un volum mare de înmagazinare, care să consume şi foarte puţin curent şi să aibe un aspect plăcut. În afară de toate aceste plusuri, combina mai are un atu şi anume acela al preţului, acesta fiind de numai 1.599 lei.

Masina de spalat cu uscator Indesit Innex XWDE 961480X

Masina de spalat cu uscator Indesit Innex XWDE 961480X(0)

Am ales să vorbesc în acest articol despre Indesit Indesit XWDE 961480X, o maşină de spălat cu încărcare frontală, care reuşeşte să spele o cantitate de rufe de 9 kg şi să usuce, nu mai puţin de 6 kg. Are o multime de programe de spălare cat şi de uscat, iar consumul de apă şi

Combina frigorifica Gorenje NRK6202TX, No Frost, Clasa A++

Combina frigorifica Gorenje NRK6202TX, No Frost, Clasa A++(0)

Gorenje NRK6202TX este o combină frigorifică ce oferă un volum foarte mare de înmagazinare a alimentelor, şi vine cu multe specificaţii tehnice şi de siguranţă utile şi ingenioase, acestea făcandu-vă viaţa mai uşoară şi mai plăcută. Nu în ultimul rand, preţul său este unul relativ mic în funcţie de ceea ce are combina de oferit,

Combina frigorifica Arctic ANK366BS+, Clasa A+

Combina frigorifica Arctic ANK366BS+, Clasa A+(0)

Arctic ANK366BS+ este o combină frigorifică foarte încăpătoare, cu un aspect elegant care o face să se integreze într-o locuinţă modernă şi dispune de cateva tehnologii moderne care o transformă într-un prieten de nădejde. Preţul său este de numai 1,348 lei.

Masina de spalat rufe Samsung WF80F5E5W4X Eco Bubble , Clasa A+++

Masina de spalat rufe Samsung WF80F5E5W4X Eco Bubble , Clasa A+++(0)

Din punctul meu de vedere, Samsung WF80F5E5W4X este o maşină de spălat care face parte din clasa premium, fapt ce reiese atat din aspectul elegant al acesteia cat şi din specificaţiile sale tehnice. Maşina este recomandată unei familii care doreşte performanţe crescute precum şi un consum foarte mic de energie. Preţul său ajunge la 2,059

Masina de spalat rufe Samsung WF60F4E0W0W Eco Bubble

Masina de spalat rufe Samsung WF60F4E0W0W Eco Bubble(0)

Consider că Samsung WF60F4E0W0W este alegerea cea mai bună pentru aceia dintre dumneavoastră care îşi doresc o maşină de spălat slim, cu funcţii inteligente, cu un consum scăzut de energie şi de apă şi nu în ultimul rand, care să spele foarte bine rufele, chiar şi cu apă rece. Preţul maşinii este de numai 1,349

Masina de spalat rufe Samsung WW80J3283KW/LE Clasa A+++

Masina de spalat rufe Samsung WW80J3283KW/LE Clasa A+++(0)

Samsung WW80J3283KW este o maşină de spălat cu un aspect modern şi elegant, ce permite spălarea unei cantităţi de 8 kg de rufe, viteza cu care centrifughează rufele este de 1200 rpm, clasa de consum energetic din care face parte fiind A+++. Maşina este produsă anul acesta şi costă numai 1,599 lei.

read more