Masina de spalat rufe Samsung WF80F5E5W4X Eco Bubble , Clasa A+++

Publicat de: , august 11, 2015

Din punctul meu de vedere, Samsung WF80F5E5W4X este o maşină de spălat care face parte din clasa premium, fapt ce reiese atat din aspectul elegant al acesteia cat şi din specificaţiile sale tehnice. Maşina este recomandată unei familii care doreşte performanţe crescute precum şi un consum foarte mic de energie. Preţul său ajunge la 2,059 lei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/5 (3 votes cast)

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Verifica Pret Actualizat

Verifica Pret special eMAG.ro! Transportul este Gratuit.

Design premium şi dimensiuni slim

Samsung WF80F5E5W4X este una dintre cele mai frumoase maşini pe care le-am văzut, designul său fiind unul extrem de elegant. Culoarea sa este un gri închis care, în combinaţie cu inoxul hubloului oferă o eleganţă desăvarşită, astfel indiferent unde o veţi instala, aceasta se va potrivi de minune. Panoul său central este alcătuit din sertarul pentru detergenţi, butonul rotativ principal şi, cel mai important, un display LED, acesta avand o iluminare albastră, plăcută, care indică timpul rămas pană la terminarea programului de spălat, temperatura selectată, viteza de centrifugare, etc.

Fiind o maşină de spălat inteligentă, Samsung WF80F5E5W4X beneficiază de anumite funcţii şi sisteme de siguranţă, pentru ca dumneavoastră să fiţi în siguranţă atunci cand spalaţi cu ea. Aceste sisteme sunt: Control Supraîncălzire, Sistem Detectare Spumă, Siguranţă Împotriva Copiilor, Control Supratensiune. Alt factor important al maşinii este acela că vă este permisă setarea temperaturii şi a vitezei de centrifugare dorite, maşina adaptandu-se astfel cerinţelor oricărui utilizator.

Dimensiunile lui Samsung WF80F5E5W4X sunt (IxLxA cm): 85 x 60 x 55, aceasta cantărind 61 kg.

Consum redus de energie şi funcţia Eco Bubble

Dacă sunteţi o persoană care spală rufele des, nu trebuie să vă faceţi griji din punct de vedere al consumului maşinii Samsung WF80F5E5W4X, aceasta făcănd parte din clasa A+++ de consum energetic (cea mai înaltă clasă de eficienţă energetică), fapt ce se va putea observa la facturile de curent, acestea avand o valoare mică. Nu numai consumul de curent este unul mic, ci şi cel de apă, acesta din urmă ajungand la 10500 litri anual.

Eco Bubble, funcţie deţinută şi de Samsung WF80F5E5W4X permite amestecul detergentului cu apă şi aer, înainte de pornirea ciclului de spălare, generandu-se bule de spumă, acestea pătrunzand în ţesături mult mai repede decat detergentul concentrat, rufele fiind astfel la fel de bine spălate indiferent că foloseşti apă caldă sau rece.

Diagnosticare Inteligentă este altă funcţie utilă, chiar necesară a lui Samsung WF80F5E5W4X, aceasta detectand erorile într-un stadiu incipient şi oferind soluţii simple pentru remedierea problemei, direct pe telefonul dumneavoastră inteligent. Astfel nu va mai fi nevoie să chemaţi persoana de la service de fiecare dată.

Viteza de centrifugare pe care o întalnim la Samsung WF80F5E5W4X nu este de 1000 sau 1200 rpm, cum poate ne-am fi aşteptat, ci de 1400 rpm, viteză care contribuie la scoaterea rufelor din cuvă aproape uscate. Un alt atu al electrocasnicului este acela al cantităţii maxime de rufe spălate, acesta fiind de 8 kg, motiv pentru care maşina este indicată familiilor numeroase, acestea spăland rufele în mai puţine cicluri de spălare, economisind astfel timp şi bani.

Din punct de vedere al zgomotului produs, aflaţi că Samsung WF80F5E5W4X nu face foarte multă gălăgie, putand fi lăsată, fără probleme, să spele şi seara, astfel la centrifugare nivelul de zgomot este de 76 db iar la spălare de 62 db.

Masina de spalat rufe Samsung WF80F5E5W4X Eco Bubble , Clasa A+++

Programe de spălare

Numărul programelor de spălare sunt 15, acestea reuşind să acopere o gamă largă de culori cat şi de tipuri de ţesături. Programele principale sunt: Bumbac, Jeans, Lană, Sintetice, Uşor de Călcat, Spălare Manuală, Super Eco, Baby Care, Culori Închise, etc. Programare Întarziată, permite setarea pornirii maşinii de spălat cu o întarziere de maxim 24 de ore, astfel puteţi seta ca maşina să pornească atunci cand nu sunteţi acasă, în momentul revenirii dumneavoastră, rufele fiind gata de pus pe sfoară.

Concluzie finală

Samsung WF80F5E5W4X este o maşină de spălat cu încărcare frontală, cu funcţii inteligente şi cu un aspect extrem de elegant. Este o maşină foarte încăpătoare, cu un consum mic de curent şi foarte uşor de folosit, devenind astfel indispensabilă unui cămin.

Caracteristici generale
Tip produs: Incarcare frontala
Tip incarcare: Frontala
Tip afisaj: LED
Viteza de centrifugare (rpm): 1400
Capacitate de incarcare (kg): 8
Clasa de eficienta energetica: A+++
Programe
Numar programe: 15
Program extra-clatire: Da
Program prespalare: Da
Programe: Quick wash
Intensiv
Inmuiere
Culori inchise
Functie oprire clatire
Curatare tambur
Super Eco
Ingrijire exterior
Anti pete
Baby Care
Centrifugare
Clatire + Centrifugare
Program bumbac: Da
Program Jeans: Da
Program lana: Da
Program sintetice: Da
Program usor de calcat: Da
Program spalare manuala: Da
Altele: Fara sunet
Functii si siguranta
Functii speciale: Eco Bubble
Final intarziat
Setarea temperaturii
Diagnosticare inteligenta
Selector centrifugare: Da
Filtru auto-curatare: Da
Fuzzy Logic: Da
Autodiagnosticare: Da
Control supraincalzire: Da
Sistem detectare spuma: Da
Sistem siguranta impotriva copiilor: Da
Altele: Incalzitor ceramic
Tambur Diamond
Indicator inchidere hublou
Indicator verificare erori
Indicator de progres
Control Supratensiune
Detalii tehnice
Consum mediu anual de apa (l): 10500
Nivel de zgomot la centrifugare dB(A): 76
Nivel de zgomot la spalare dB(A): 62
Dimensiuni (IxLxA cm): 85 x 60 x 55
Culoare: Inox
Greutate (Kg): 61

Verifica Pret special eMAG.ro! Transportul este Gratuit.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/5 (3 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)

Review-ul Produsului Masina de spalat rufe Samsung WF80F5E5W4X Eco Bubble , Clasa A+++

avand Intevalul de pret: 2.413,91 - 2.460,78 lei, a fost publicat in data de: august 11, 2015.


0 comments

Add your comment

Commenting is allowed only for registered users.

Va recomandam:


Cuptor incorporabil Hansa BOEI62090015(0)

Dacã tot se apropie sãrbãtorile si stim cu totii cã este perioada în care gospodinele gãtesc feluri multe de mancãruri, arãtoase si gustoase, m-am gandit sã fac un review în care sã spun de ce este în stare cuptorul incorporabil Hansa BOEI62090015. Acesta este arãtos, util si are un pret de numai 659 lei.

Combina frigorifica Samsung RB29HSR2DSA/EF, 289 l, Clasa A+, Full NoFrost(0)

Deoarece combinele frigorifice sunt, din punctul meu de vedere, nelipsite din orice locuintã, am sã vorbesc în acest articol despre Samsung RB29HSR2DSA/EF. Aceasta are un aspect elegant, un spatiu de depozitare al alimentelor foarte mare si nu în ultimul rand un consum foarte mic de energie, pretul sãu fiind de 1.299 lei.

Aparat de aer conditionat Whirlpool Premium AMD 354 Inverter Plus, 9000 BTU, Al 6-lea Simt

Aparat de aer conditionat Whirlpool Premium AMD 354 Inverter Plus, 9000 BTU, Al 6-lea Simt(0)

Whirlpool Premium AMD 354 este un aparat de aer condiţionat care nu trebuie să lipsească din nicio locuinţă, mai ales acum că au venit călduri greu de suportat. Acest aparat este recomandat, în primul rand de numele firmei producătoare şi în al doilea rand de multele specificaţii tehnice inteligente de care dispune. Preţul său este

Combina frigorifica Arctic AK1M406NFS+, No Frost

Combina frigorifica Arctic AK1M406NFS+, No Frost(0)

Arctic AK1M406NFS+ este combina frigorifică ideală pentru cei care îşi doresc un electrocasnic cu un volum mare de înmagazinare, care să consume şi foarte puţin curent şi să aibe un aspect plăcut. În afară de toate aceste plusuri, combina mai are un atu şi anume acela al preţului, acesta fiind de numai 1.599 lei.

Masina de spalat cu uscator Indesit Innex XWDE 961480X

Masina de spalat cu uscator Indesit Innex XWDE 961480X(0)

Am ales să vorbesc în acest articol despre Indesit Indesit XWDE 961480X, o maşină de spălat cu încărcare frontală, care reuşeşte să spele o cantitate de rufe de 9 kg şi să usuce, nu mai puţin de 6 kg. Are o multime de programe de spălare cat şi de uscat, iar consumul de apă şi

Combina frigorifica Gorenje NRK6202TX, No Frost, Clasa A++

Combina frigorifica Gorenje NRK6202TX, No Frost, Clasa A++(0)

Gorenje NRK6202TX este o combină frigorifică ce oferă un volum foarte mare de înmagazinare a alimentelor, şi vine cu multe specificaţii tehnice şi de siguranţă utile şi ingenioase, acestea făcandu-vă viaţa mai uşoară şi mai plăcută. Nu în ultimul rand, preţul său este unul relativ mic în funcţie de ceea ce are combina de oferit,

Combina frigorifica Arctic ANK366BS+, Clasa A+

Combina frigorifica Arctic ANK366BS+, Clasa A+(0)

Arctic ANK366BS+ este o combină frigorifică foarte încăpătoare, cu un aspect elegant care o face să se integreze într-o locuinţă modernă şi dispune de cateva tehnologii moderne care o transformă într-un prieten de nădejde. Preţul său este de numai 1,348 lei.

Masina de spalat rufe Beko WMB71242MBL Clasa A++

Masina de spalat rufe Beko WMB71242MBL Clasa A++(0)

Beko WMB71242MBL este o maşină de spălat cu încărcare frontală ce îmbină perfect designul atrăgător cu performanţe bune la spălat şi nu în ultimul rand cu un consum foarte mic de curent electric. Capacitatea maximă de încărcare a maşinii este de 7kg, oferind o viteză de centrifugare de 1200 rpm, preţul la care poate fi

Masina de spalat rufe Samsung WF60F4E0W0W Eco Bubble

Masina de spalat rufe Samsung WF60F4E0W0W Eco Bubble(0)

Consider că Samsung WF60F4E0W0W este alegerea cea mai bună pentru aceia dintre dumneavoastră care îşi doresc o maşină de spălat slim, cu funcţii inteligente, cu un consum scăzut de energie şi de apă şi nu în ultimul rand, care să spele foarte bine rufele, chiar şi cu apă rece. Preţul maşinii este de numai 1,349

Masina de spalat rufe Samsung WW80J3283KW/LE Clasa A+++

Masina de spalat rufe Samsung WW80J3283KW/LE Clasa A+++(0)

Samsung WW80J3283KW este o maşină de spălat cu un aspect modern şi elegant, ce permite spălarea unei cantităţi de 8 kg de rufe, viteza cu care centrifughează rufele este de 1200 rpm, clasa de consum energetic din care face parte fiind A+++. Maşina este produsă anul acesta şi costă numai 1,599 lei.

read more