Masina de spalat rufe Samsung WF60F4E0W0W Eco Bubble

Publicat de: , august 11, 2015

Consider că Samsung WF60F4E0W0W este alegerea cea mai bună pentru aceia dintre dumneavoastră care îşi doresc o maşină de spălat slim, cu funcţii inteligente, cu un consum scăzut de energie şi de apă şi nu în ultimul rand, care să spele foarte bine rufele, chiar şi cu apă rece. Preţul maşinii este de numai 1,349 lei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/5 (1 vote cast)

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Verifica Pret Actualizat

Verifica Pret special eMAG.ro! Transportul este Gratuit.

Design plăcut şi dimensiuni slim

Aspectul lui Samsung WF60F4E0W0W este unul minimalist dar în acelaşi timp modern, partea frontală a sa fiind uşor curbată, dezignul acesta purtand numele de Crystal Gloss. Culoarea pe care o are maşina este albă, finisajele sale sunt bine realizate, astfel indiferent în ce colţ al casei o veţi amplasa, maşina va arăta foarte bine.

Panoul central al lui Samsung WF60F4E0W0W este alcătuit din sertarul pentru detergent, urmat de butonul rotativ pentru selectarea programelor principale, iar la final se găseşte display-ul LED, afişajul acestuia fiind pe culoarea albastră. Butoanele care înconjoară display-ul sunt plate şi răspund chiar şi la cea mai fină apăsare. Acest display LED afişează informaţii utile precum timpul rămas pană la terminarea programului de spălat, viteza de centrifugare selectată, temperatura apei, etc.

Pentru ca dumneavoastră să staţi liniştit atunci cand Samsung WF60F4E0W0W spală, aceasta este prevazută cu cateva funcţii de siguranţă precum: Sistem de Siguranţă Împotriva Copiilor, Filtru de Autocurăţare, Detectare Spumă precum şi Control Supraîncălzire.

Dimensiunile lui Samsung WF60F4E0W0W sunt (IxLxA cm): 85 x 60 x 40, aceasta cantărind 55kg.

Funcţii şi specificaţii inteligente

Samsung WF60F4E0W0W fiind o maşină de spălat modernă, beneficiază de cateva funcţii utile şi inteligente pe care am să încerc să le descriu pe cat se poate. Cea mai interesantă funcţie a sa ar fi Eco Bubble, aceasta ajutand maşina să aibe aceleaşi performanţe fie că spală cu apă caldă sau cu apă rece. Eco Bubble amestecă detergentul cu apă şi aer înainte ca maşina să îşi înceapă ciclul de spălare, fiind generate astfel bule cu spumă, acestea pătrunzand în rufe mai repede decat detergentul concentrat.

Un factor important la achiziţionarea unui electrocasnic este acela al consumului de curent, iar din acest punct de vedere Samsung WF60F4E0W0W stă foarte bine, clasa de eficienţă energetică din care face parte fiind A++, fapt ce înseamnă că facturile la curent vor avea un cost mai mic. Chiar şi consumul de apă este scăzut, anual acesta ajungand la 8,580 litri.

După spălare, rufele sunt centrifugate cu 1000 rpm, multora părandu-li-se o turaţie mică, dar din proprie experienţă vă pot spune că hainele sunt zvantate, eficienţa la centrifugare fiind C. Nici zgomot mult nu face Samsung WF60F4E0W0W, la spălare zgomotul produs fiind de 61db iar la centrifugare acesta ajungand la 74db. De menţionat este faptul că rezistenţa maşinii este acoperită cu un strat anti-calcar, acesta reducand depunerile de calcar din apa dură.

Tamburul lui Samsung WF60F4E0W0W este de tip Diamond Drum, acesta avand o formă elegantă care oferă o performanţă ridicată de spălare dar totodată delicată, ţesăturile fiind astfel protejate, rezistand mai mult. După mai multe spălări, maşina va declanşa o alarmă care să vă informeze asupra resturilor de detergent şi a acumulărilor de murdărie pe tambur, moment în care dumneavoastră să setaţi buronul rotativ pe funcţia Eco Drum Clean, acesta îndepărtand murdăria rapid.

Funcţia Diagnosticare Inteligentă de care dispune Samsung WF60F4E0W0W vă informează prima (trimiţand un mesaj pe smartphone-ul dvs) asupra eventualelor defecţiuni apărute la maşina de spălat, această funcţie depistand erorile într-o stare incipientă şi oferind soluţii simple pentru remedierea acestora, nemaifiind nevoie să apelaţi la un reparator.

Programe de spălare

Programele de spaăare ale lui Samsung WF60F4E0W0W sunt : Bumbac, Sintetice, Spălare Zilnică, Spălare Super Eco, Anti Pete, Baby Care, Lană, Baby Care – program dedicat bebeluşilor, care se ştie că au pielea foarte sensibilă, Spălare Manuală, etc. Spălare Rapidă este un program care spală rufele în 15 minute, acest fapt însemnand că nu trebuie de fiecare dată să aşteptaţi să se strangă rufe pentru un ciclu întreg, ci puteţi să spălaţi rufe puţin murdare într-un timp foarte scurt cu foarte puţine resurse consumate.

Masina de spalat rufe Samsung WF60F4E0W0W Eco Bubble

Concluzie finală

Samsung WF60F4E0W0W este o maşină de spălat cu încărcare frontală, produsă de o firmă cu renume în domeniu, deasemenea beneficiază de multe funcţii inteligente, are un consum scăzut de curent electric şi nu costă decat 1,349 lei.

Caracteristici generale
Tip produs: Masini de spalat cu incarcare frontala
Tip incarcare: Frontala
Tip afisaj: LCD
Viteza de centrifugare (rpm): 1000
Capacitate de incarcare (kg): 6
Clasa de eficienta energetica: A++
Programe
Program rapid (min): 15
Program prespalare: Da
Programe: Daily Wash
Super Eco Wash
Outdoor
Program bumbac: Da
Program sintetice: Da
Functii si siguranta
Functii speciale: Eco Bubble
Selector centrifugare: Da
Filtru auto-curatare: Da
Fuzzy Logic: Da
Autodiagnosticare: Da
Sistem detectare spuma: Da
Sistem siguranta impotriva copiilor: Da
Informatii display: Timp ramas
Altele: Diamond Drum
Rezistenta Ceramica
Taste TouchControl
Detalii tehnice
Consum mediu anual de apa (l): 8580
Nivel de zgomot la centrifugare dB(A): 74
Nivel de zgomot la spalare dB(A): 61
Dimensiuni (IxLxA cm): 85 x 60 x 40
Culoare: Alb
Greutate (Kg): 55

Verifica Pret special eMAG.ro! Transportul este Gratuit.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/5 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)

Review-ul Produsului Masina de spalat rufe Samsung WF60F4E0W0W Eco Bubble

avand Intevalul de pret: 1.249 - 1.529,99 lei, a fost publicat in data de: august 11, 2015.


0 comments

Add your comment

Commenting is allowed only for registered users.

Va recomandam:


Cuptor incorporabil Hansa BOEI62090015(0)

Dacã tot se apropie sãrbãtorile si stim cu totii cã este perioada în care gospodinele gãtesc feluri multe de mancãruri, arãtoase si gustoase, m-am gandit sã fac un review în care sã spun de ce este în stare cuptorul incorporabil Hansa BOEI62090015. Acesta este arãtos, util si are un pret de numai 659 lei.

Combina frigorifica Samsung RB29HSR2DSA/EF, 289 l, Clasa A+, Full NoFrost(0)

Deoarece combinele frigorifice sunt, din punctul meu de vedere, nelipsite din orice locuintã, am sã vorbesc în acest articol despre Samsung RB29HSR2DSA/EF. Aceasta are un aspect elegant, un spatiu de depozitare al alimentelor foarte mare si nu în ultimul rand un consum foarte mic de energie, pretul sãu fiind de 1.299 lei.

Aparat de aer conditionat Whirlpool Premium AMD 354 Inverter Plus, 9000 BTU, Al 6-lea Simt

Aparat de aer conditionat Whirlpool Premium AMD 354 Inverter Plus, 9000 BTU, Al 6-lea Simt(0)

Whirlpool Premium AMD 354 este un aparat de aer condiţionat care nu trebuie să lipsească din nicio locuinţă, mai ales acum că au venit călduri greu de suportat. Acest aparat este recomandat, în primul rand de numele firmei producătoare şi în al doilea rand de multele specificaţii tehnice inteligente de care dispune. Preţul său este

Combina frigorifica Arctic AK1M406NFS+, No Frost

Combina frigorifica Arctic AK1M406NFS+, No Frost(0)

Arctic AK1M406NFS+ este combina frigorifică ideală pentru cei care îşi doresc un electrocasnic cu un volum mare de înmagazinare, care să consume şi foarte puţin curent şi să aibe un aspect plăcut. În afară de toate aceste plusuri, combina mai are un atu şi anume acela al preţului, acesta fiind de numai 1.599 lei.

Masina de spalat cu uscator Indesit Innex XWDE 961480X

Masina de spalat cu uscator Indesit Innex XWDE 961480X(0)

Am ales să vorbesc în acest articol despre Indesit Indesit XWDE 961480X, o maşină de spălat cu încărcare frontală, care reuşeşte să spele o cantitate de rufe de 9 kg şi să usuce, nu mai puţin de 6 kg. Are o multime de programe de spălare cat şi de uscat, iar consumul de apă şi

Combina frigorifica Gorenje NRK6202TX, No Frost, Clasa A++

Combina frigorifica Gorenje NRK6202TX, No Frost, Clasa A++(0)

Gorenje NRK6202TX este o combină frigorifică ce oferă un volum foarte mare de înmagazinare a alimentelor, şi vine cu multe specificaţii tehnice şi de siguranţă utile şi ingenioase, acestea făcandu-vă viaţa mai uşoară şi mai plăcută. Nu în ultimul rand, preţul său este unul relativ mic în funcţie de ceea ce are combina de oferit,

Combina frigorifica Arctic ANK366BS+, Clasa A+

Combina frigorifica Arctic ANK366BS+, Clasa A+(0)

Arctic ANK366BS+ este o combină frigorifică foarte încăpătoare, cu un aspect elegant care o face să se integreze într-o locuinţă modernă şi dispune de cateva tehnologii moderne care o transformă într-un prieten de nădejde. Preţul său este de numai 1,348 lei.

Masina de spalat rufe Samsung WF80F5E5W4X Eco Bubble , Clasa A+++

Masina de spalat rufe Samsung WF80F5E5W4X Eco Bubble , Clasa A+++(0)

Din punctul meu de vedere, Samsung WF80F5E5W4X este o maşină de spălat care face parte din clasa premium, fapt ce reiese atat din aspectul elegant al acesteia cat şi din specificaţiile sale tehnice. Maşina este recomandată unei familii care doreşte performanţe crescute precum şi un consum foarte mic de energie. Preţul său ajunge la 2,059

Masina de spalat rufe Beko WMB71242MBL Clasa A++

Masina de spalat rufe Beko WMB71242MBL Clasa A++(0)

Beko WMB71242MBL este o maşină de spălat cu încărcare frontală ce îmbină perfect designul atrăgător cu performanţe bune la spălat şi nu în ultimul rand cu un consum foarte mic de curent electric. Capacitatea maximă de încărcare a maşinii este de 7kg, oferind o viteză de centrifugare de 1200 rpm, preţul la care poate fi

Masina de spalat rufe Samsung WW80J3283KW/LE Clasa A+++

Masina de spalat rufe Samsung WW80J3283KW/LE Clasa A+++(0)

Samsung WW80J3283KW este o maşină de spălat cu un aspect modern şi elegant, ce permite spălarea unei cantităţi de 8 kg de rufe, viteza cu care centrifughează rufele este de 1200 rpm, clasa de consum energetic din care face parte fiind A+++. Maşina este produsă anul acesta şi costă numai 1,599 lei.

read more