Combina frigorifică Arctic AK366NFS+

Publicat de: , august 21, 2015

Voi vorbi în acest review despre un articol electrocasnic ce nu trebuie să lipsească din nicio casă, şi anume despre o combină frigorifică. Aceasta este Arctic AK366NFS+, are un aspect placut, tehnologie No Frost şi încă alte multe specificaţii tehnice de ultimă oră.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.8/5 (12 votes cast)

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
Verifica Pret Actualizat

Verifica Pret special eMAG.ro! Transportul este Gratuit.

Aspect

Combina frigorifică Arctic AK366NFS+, 355 l, Clasa A+, No Frost, H 201 cm, Argintiu impresionează prin aspectul foarte plăcut, culoarea acesteia fiind griul metalizat şi nu albul clasic cu care am fost obişnuiţi, acesta din urmă murdărindu-se foarte repede.

Observăm că are două uşi foarte bine finisate, cu deschidere pe partea dreaptă (acestea sunt reversibile), manerele acestora sunt poziţionate astfel încat accesul la interiorul combinei fiind unul foarte facil. Fiind o combină modernă şi inteligentă aceasta vine cu tehnologia Eco Buzz, tehnologie care nu face altceva decat să vă atenţioneze asupra neînchiderii etanşe a uşilor pe o perioadă mai lungă de un minut. Scopul lui Eco Buzz este acela de reducere a consumului de energie şi evitarea creşterii temperaturii în interiorul combinei.

Display-ul LED poziţionat în partea superioară a uşii de sus este foarte util pentru că ne oferă informaţii detaliate asupra stării combinei. Dimensiunile acesteia sunt (IxLxA): 201 x 59.5 x 60 cm. Combina are un compresor plus o electrovalvă care îi confera, în cazul în care se întrerupe curentul, o autonomie de aproximatv 17 ore.

Funcţii inovatoare

Fiind o combină frigorifică modernă, Combina frigorifică Arctic AK366NFS+, 355 l, Clasa A+, No Frost, H 201 cm, Argintiu este dotată cu foarte multe tehnologii care se dovedesc extrem de utile în funcţionarea acesteia şi pe care le voi enumera ceva mai jos.

MultiFrost Zone este practic un compartiment ce are o uşă rabatabilă folosit pentru congelarea alimentelor cu dimensiuni mari, dar este prevăzut şi cu o tavă ce se poate detaşa, pentru depozitarea fructelor de dimensiuni reduse.

EcoFresh este tot un compartiment în care temperatura este apropiată de 0 grade, temperatură perfectă pentru înmagazinarea alimentelor perisabile precum lactatele sau carnea, ce nu trebuiesc neaparat congelate.

EcoLED este un sistem de iluminare bazat pe LED-uri ce asigură un consum redus de energie cat şi o durată de viaţă foarte lungă.

EcoFrost Free este un sistem de răcire ce împiedică formarea gheţii în cele două compartimente ale combinei eliminand astfel nevoia dezgheţării, oferind astfel un nivel de umiditate corespunzător.

Compartimentare

Combina frigorifică Arctic AK366NFS+, 355 l, Clasa A+, No Frost, H 201 cm, Argintiu are un volum net total de 312 litri, compartimentului frigider revenindu-i 222 litri iar celui congelator 90 litri.

Imediat cum deschidem uşile observăm că frigiderul sau racitorul, depinde cum doriţi să îl numiţi, este situat în partea superioară a combinei, iar congelatorul în partea de jos. Răcitorul vine cu trei rafturi ajustabile şi două cutii pentru legume şi fructe, iar pe uşă cu patru rafturi ajustabile. În congelator găsim trei compartimente de congelare din care unul este pentru congelare rapidă plus o tăviţă pentru cuburi de gheaţă (combina poate congela 6 kg în 24 de ore).

Clasa energetică a combinei este A+ cu un consum anual de 341kWh/an.

Combina frigorifică Arctic AK366NFS+

Părere finală:

Concluzia finală este că cei de la Arctic au făcut o treabă bună cu AK366NFS+, combina fiind una elegantă, cu un consum foarte mic de energie şi dotată cu foarte multe funcţii inovatoare utile oricărei familii, indiferent de numărul membrilor acesteia.

Caracteristici generale
Tip aparat: Combina frigorifica
Sistem de racire frigider NO FROST: Da
Sistem de racire congelator NO FROST: Da
Volum net total (l): 312
Afisaj: LED
Clasa de eficienta energetica: A+
Volum net congelator (l): 90
Volum net frigider (l): 222
Volum brut total (l): 355
Consum energetic (kWh/an): 341
Dispenser apa: Nu
Dispenser gheata: Nu
Frigider
Numar de rafturi: 4
Sistem minibar push-pull: Nu
Material rafturi: Sticla
Numar suporturi usa: 4
Compartiment legume/fructe: Da
Compartiment unt/branzeturi: Da
Congelator
Numar compartimente congelator: 3
Capacitate de congelare (kg/24 h): 6
Compatiment mare (Big Box): Nu
Design
Culoare: Argintiu
Deschidere standard: Dreapta
Usi reversibile: Da
Dimensiuni (IxLxA cm): 201 x 59.5 x 60
Iluminare interioara: Da, cu LED
Functii si siguranta
Functie super-congelare: Da
Sistem de avertizare pentru usa deschisa: Da
Reglare electronica a temperaturii: Da
Accesorii
Suport pentru oua: Da
Tava pentru gheata: Da
Detalii tehnice
Numar de compresoare: 1 + electrovalva
Autonomie (fara curent): 17 ore
Agent racire: R600a

Verifica Pret special eMAG.ro! Transportul este Gratuit.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.8/5 (12 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)

Review-ul Produsului Combina frigorifică Arctic AK366NFS+

avand Intevalul de pret: 1466 - 1611 lei, a fost publicat in data de: august 21, 2015.


0 comments

Add your comment

Commenting is allowed only for registered users.

Va recomandam:


Cuptor incorporabil Hansa BOEI62090015(0)

Dacã tot se apropie sãrbãtorile si stim cu totii cã este perioada în care gospodinele gãtesc feluri multe de mancãruri, arãtoase si gustoase, m-am gandit sã fac un review în care sã spun de ce este în stare cuptorul incorporabil Hansa BOEI62090015. Acesta este arãtos, util si are un pret de numai 659 lei.

Combina frigorifica Samsung RB29HSR2DSA/EF, 289 l, Clasa A+, Full NoFrost(0)

Deoarece combinele frigorifice sunt, din punctul meu de vedere, nelipsite din orice locuintã, am sã vorbesc în acest articol despre Samsung RB29HSR2DSA/EF. Aceasta are un aspect elegant, un spatiu de depozitare al alimentelor foarte mare si nu în ultimul rand un consum foarte mic de energie, pretul sãu fiind de 1.299 lei.

Aparat de aer conditionat Whirlpool Premium AMD 354 Inverter Plus, 9000 BTU, Al 6-lea Simt

Aparat de aer conditionat Whirlpool Premium AMD 354 Inverter Plus, 9000 BTU, Al 6-lea Simt(0)

Whirlpool Premium AMD 354 este un aparat de aer condiţionat care nu trebuie să lipsească din nicio locuinţă, mai ales acum că au venit călduri greu de suportat. Acest aparat este recomandat, în primul rand de numele firmei producătoare şi în al doilea rand de multele specificaţii tehnice inteligente de care dispune. Preţul său este

Combina frigorifica Arctic AK1M406NFS+, No Frost

Combina frigorifica Arctic AK1M406NFS+, No Frost(0)

Arctic AK1M406NFS+ este combina frigorifică ideală pentru cei care îşi doresc un electrocasnic cu un volum mare de înmagazinare, care să consume şi foarte puţin curent şi să aibe un aspect plăcut. În afară de toate aceste plusuri, combina mai are un atu şi anume acela al preţului, acesta fiind de numai 1.599 lei.

Masina de spalat cu uscator Indesit Innex XWDE 961480X

Masina de spalat cu uscator Indesit Innex XWDE 961480X(0)

Am ales să vorbesc în acest articol despre Indesit Indesit XWDE 961480X, o maşină de spălat cu încărcare frontală, care reuşeşte să spele o cantitate de rufe de 9 kg şi să usuce, nu mai puţin de 6 kg. Are o multime de programe de spălare cat şi de uscat, iar consumul de apă şi

Combina frigorifica Gorenje NRK6202TX, No Frost, Clasa A++

Combina frigorifica Gorenje NRK6202TX, No Frost, Clasa A++(0)

Gorenje NRK6202TX este o combină frigorifică ce oferă un volum foarte mare de înmagazinare a alimentelor, şi vine cu multe specificaţii tehnice şi de siguranţă utile şi ingenioase, acestea făcandu-vă viaţa mai uşoară şi mai plăcută. Nu în ultimul rand, preţul său este unul relativ mic în funcţie de ceea ce are combina de oferit,

Combina frigorifica Arctic ANK366BS+, Clasa A+

Combina frigorifica Arctic ANK366BS+, Clasa A+(0)

Arctic ANK366BS+ este o combină frigorifică foarte încăpătoare, cu un aspect elegant care o face să se integreze într-o locuinţă modernă şi dispune de cateva tehnologii moderne care o transformă într-un prieten de nădejde. Preţul său este de numai 1,348 lei.

Masina de spalat rufe Samsung WF80F5E5W4X Eco Bubble , Clasa A+++

Masina de spalat rufe Samsung WF80F5E5W4X Eco Bubble , Clasa A+++(0)

Din punctul meu de vedere, Samsung WF80F5E5W4X este o maşină de spălat care face parte din clasa premium, fapt ce reiese atat din aspectul elegant al acesteia cat şi din specificaţiile sale tehnice. Maşina este recomandată unei familii care doreşte performanţe crescute precum şi un consum foarte mic de energie. Preţul său ajunge la 2,059

Masina de spalat rufe Beko WMB71242MBL Clasa A++

Masina de spalat rufe Beko WMB71242MBL Clasa A++(0)

Beko WMB71242MBL este o maşină de spălat cu încărcare frontală ce îmbină perfect designul atrăgător cu performanţe bune la spălat şi nu în ultimul rand cu un consum foarte mic de curent electric. Capacitatea maximă de încărcare a maşinii este de 7kg, oferind o viteză de centrifugare de 1200 rpm, preţul la care poate fi

Masina de spalat rufe Samsung WF60F4E0W0W Eco Bubble

Masina de spalat rufe Samsung WF60F4E0W0W Eco Bubble(0)

Consider că Samsung WF60F4E0W0W este alegerea cea mai bună pentru aceia dintre dumneavoastră care îşi doresc o maşină de spălat slim, cu funcţii inteligente, cu un consum scăzut de energie şi de apă şi nu în ultimul rand, care să spele foarte bine rufele, chiar şi cu apă rece. Preţul maşinii este de numai 1,349

read more